Svētdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops - 8.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Neskatoties uz to, ka ir svētdiena, kāds zīmes pārstāvis tieši šodien var uzsākt komandējumu. Mīļotais cilvēks gan nebūs par to sajūsmā, taču sapratīs tevi un pretenzijas necels.

VĒRSIS Laba diena, lai pavadītu to kopā ar līdzīgi domājošajiem, pievērstos savu interešu pilnveidošanai. Iespējams, nejaušā kārtā sastapsi kādu cilvēku no pagātnes.

DVĪŅI Aktīva un visnotaļ piedzīvojumiem bagāta diena. Kāds zīmes pārstāvis nolems doties ilglaicīgā izbraucienā pa Latvijas skaistākajām dabas vietiņām. Lieki netērējies!

VĒZIS Šī diena vairs nešķitīs tik pozitīva kā iepriekšējā. Tavs noskaņojums būs sarucis vismaz uz pusi. Iespējams, tam par pamatu būs kāds konflikts ar mīļoto cilvēku.

LAUVA Veiksmīga diena, lai dotos lielajā šopinga tūrē. Kāds zīmes pārstāvis nolems ko pamainīt sava nama interjerā, tāpēc meklēs idejas vietējos mēbeļu un dizaina veikalos

JAUNAVA Neskatoties uz to, ka ir šodien ir brīvdiena, tu aktīvi būsi iegrimis darba lietu risināšanā. Tuvinieki un atvasītes atklāti izrādīs savu nepatiku par tavu lielo aizņemtību.

SVARI Svārstīsies par šīs dienas plāniem. No vienas puses vēlēsies atpūsties, bet no otras radošais gars sauks tevi uz darba pusi. Varbūt nolemsi kaut kur ieguldīt savus finanšu līdzekļus.

SKORPIONS Šodien nejutīsies īsti savā ādā un nebūsi no tiem komunikablākajiem cilvēkiem, vairāk tieksies pēc vientulības. Mājinieki var izrādīt raizes par tavu noskaņojumu.

STRĒLNIEKS Būsi dzīvesprieka pārpilns. Ar savu plato smaidu un lielisko garastāvokli spēsi apburt ne vienu vien līdzcilvēku un radīt apkārtējos svētku sajūtu, pat, ja svētku nemaz nav.

MEŽĀZIS Daudz laika pavadīsi pārdomās par savu dzīvi, nākotnes plāniem. Iespējams, uzstādīsi sev kādu jaunu un visnotaļ vērienīgu mērķi, uz kuru tieksies tik līdz spēsi startēt.

ŪDENSVĪRS Tavi šīs dienas plāni būs atkarīgi tikai un vienīgi no taviem finanšu līdzekļiem. Ja maciņā mētāsies kāds liels latiņš – notērēsi to godam kopā ar saviem vistuvākajiem.

ZIVIS Varbūt aizrausies ar interjera dizainu. Tavs radošais gars tā vien sprauksies ārā no tavām domām, tāpēc meklēsi iespējas kā sevi pasniegt plašākai sabiedrībai un pierādīt, ka tev ir talants arī šajā jomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu