Svētki bērniem un vecākiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2013. gada 1.jūnijā no plkst. 10:00 – 16:00 Kalnciema kvartālā notiks Bērnu svētki par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, kā arī norisināsies tirdziņš, kurā liela uzmanība tiks veltīta vietēja ražojuma bērnu precēm un produktiem. 

12:00 uz Kalnciema kvartāla pagalma skatuves uzstāsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri ar koncertu no izrādes «Īstā bērnība», kura tapusi sadarbībā ar mūziķi Kārli Kazāku. Koncertam noslēdzoties 13:30 uz Kalnciema kvartāla skatuves kāps izdevniecības «Liels un mazs» priekšā lasīšanas kustība «Pārdaugavas Priekšālasītāji». Vienlaikus bērnus priecēs multiplikācijas filmu programma.

Paralēli koncertam no plkst. 12:00 tirdziņa teritorijā notiks dārgumu meklēšanas spēle bērniem – slēpņošana, bet Kalnciema kvartāla galerijā norisināsies radošā darbnīca «Pasaules bērni». Kalnciema kvartāla dārzā būs iespēja pūst lielos ziepju burbuļus profesionāļu pavadībā, kā arī sacensties par «Mazā Opel Adam» lielākā burbuļa balvu. Darbosies karuselis.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome. Kalnciema kvartāla koncertsezona šogad tiek organizēta sadarbībā ar «Opel».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu