Taco laivas asu ēdienu cienītājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

1 avokado
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
500 g maltās liellopu gaļas
siers
taco mērce
300 g vārītu pupiņu
čilī pipars
sāls
pipari
halapenjo pipars
taco garšvielu maisījums
taco laivas

Pagatavošana:

Ļoti gatavu avokādo sagriež, samīca ar dakšiņu, pieliek smalki sagrieztu sīpolu un tomātus, samaisa.

Uz pannas uzlej 150 ml ūdens, uzvāra, ieliek gaļu, samaisa un sautē, pieliek smalki sagrieztu čilī, taco garšvielas, sāli, piparus, sautē, līdz gaļa mīksta, tad pieliek pupiņas, uzvāra.

Tako laivas cepeškrāsnī 150 grādos pakarsē 10 minūtes, lai kļūst kraukšķīgas.

Katrā laivā liek gaļu ar pupiņām, tad taco mērci, rīvētu sieru un avokado maisījumu, halapenjo pipara gabaliņus. Ja vēlas, var likt arī skābu krējumu.

Taco laivas var pildīt ar dārzeņu salātiem, gaļu utt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu