Taigera Vudsa sieva šķiršanās kompensācijā saņems 750 miljonus USD

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu golfa zvaigzne Taigers Vudss piekritis samaksāt savai sievai Ēlinai Nordegrēnai 750 miljonus ASV dolāru (431 miljonu latu) šķiršanās kompensāciju, vēsta zviedru interneta izdevums «The Local», atsaucoties uz britu bulvārpresi.

Saskaņā ar vienošanos golferis arī nedrīkst pielaist savu bērnu tuvumā nevienu pašu draudzeni.

30 gadus vecā Nordegrēna saņems lielāko šķiršanās kompensāciju, ko jebkad saņēmusi kādas slavenības sieva, tomēr saskaņā ar vienošanos arī viņai noteikti zināmi ierobežojumi - viņai aizliegts publiski izpaust jebkādu informāciju par sava bijušā vīra attiecībām ar citām sievietēm.

Viņai paliek dzīvoklis Stokholmā, kā arī ferma Zviedrijā, ko viņa nesen iegādājusies. Viņa paturēs arī ģimenes māju Floridā, bet Taigeram Vudsam paliks 50 miljonu ASV dolāru vērtais īpašums uz Džupiteras salas Floridā, kā arī divus miljonus dolāru vērtais dzīvoklis Losandželosā.

Šķiršanās dokumenti ir parakstīti, un nedēļas laikā šķiršanās process tiks pabeigts.

Abi vienojušies par kopīgu aizbildniecību pār viņu trīs gadus veco meitu Semu un gadu veco dēlu Čārliju, lai gan bērni dzīvos kopā ar Nordegrēnu.

Kā ziņots iepriekš, pagājušā novembra beigās Vudss cieta autoavārijā pie savas mājas. Ātri tika noskaidrots, ka avārija notikusi pēc viņa strīda ar sievu, bet drīz vien sāka pieteikties bijušās golfera mīļākās. Pēc tam Vudss paziņoja, ka uz nenoteiktu laiku aiziet no golfa, cenšoties saglābt savu ģimeni. Vēlāk Vudss iestājās klīnikā, ārstējoties no seksa atkarības.

33 gadus vecais Vudss ir pasaulē bagātākais sportists un kļuvis par pirmo un pagaidām vienīgo cilvēku, kurš tikai ar sportu vien nopelnījis vairāk par miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu