«Take That» pagājušā gada albums atgriežas britu topa pirmajā vietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Grupas «Take That» albums «Progress», kas tirdzniecībā nonāca pagājušā gada novembrī, atgriezies Lielbritānijas topa virsotnē.

Ieraksts tika pārizdots šā gada 10.jūnijā saistībā ar grupas jaunā mini albuma «Progressed» iznākšanu. Tas arī ļāvis albumam atgriezties pirmajā vietā. Arī uzreiz pēc iznākšanas novembrī albums iekaroja topa virsotni un noturējās tur sešas nedēļas pēc kārtas.

«Progress» ir grupas pirmais albums pēdējo 15 gadu laikā, kura ierakstīšanā piedalījās visi grupas dalībnieki, ieskaitot Robiju Viljamsu. Arī mini albumu «Progressed», kurā iekļautas astoņas, iepriekš neizdotas dziesmas, ierakstījuši visi pieci.

Nonākot albumu topa virsotnē, «Take That» no pirmās un ceturto vietu nostūma «Arctic Monkeys» albumu «Suck It and See». Otro un trešo vietu saglabājis Adeles albums «21» un amerikāņu popzvaigznes «Lady Gaga» disks «Born This Way».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu