«Talantu fabrikā» notikusi pēdējā izbalsošana pirms fināla (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar «Fabrikā» bija izbalsošanas vakars, viņi bija trīs: divu pēdējo vietu ieguvēji koncertā un iekšējā balsojuma upuris, šoreiz – Pāvels, Ieva un Kristīne.

Ieva mentora Edgara Kramiņa vadībā apguva dziedāšanas prasmes, ieguva daudz jaunu draugu un, kā pati atzina, nenovērtējamu pieredzi. «Es neko nebūtu darījusi savādāk. Es izmēģināju jaunas lietas. Man nav bijusi muzikālā pieredze, un dziedāt es sāku tikai pirms kāda gada, bet izejot ārā man būs pilnīgi jauna dzīve. Mēs dzīvojam vienreiz un viss ir jāizmēģina.»

Viņa aizgāja, atgriezās, no jauna uzmirdzēja, taču tikt līdz finālam atbalstītāji viņai neļāva. Lai arī pusfināla koncertā Ieva saņēma 36 punktus no žūrijas, viņa palika pēdējā un vakar «Jauno Talantu Fabriku» pameta jau otro reizi, taču šoreiz uz neatgriešanos.

Visu vakaru viņai līdzās bija arī kolēģis, kurš uz izbalsojamo krēsla sēdēja pirmo reizi. Šis fakts bija pamatīgs šoks gan viņam pašam, gan viņa kolēģiem. Absolūts līderis, trīskārtējs pirmās vietas ieguvējs, sava mentora un konkurentu favorīts, viens no šova atklātākajiem dalībniekiem, kurš uzdrošinājies sadumpoties pat pret skatītājiem, stiprā dzimuma pārstāvis, kurš iemantojis teju visu fabrikas meiteņu draudzību, jo izcili pratis atslābināt viņas no stresa ar masāžu palīdzību – Pāvels. Viņš pusfināla koncertā saņēma viszemāko žūrijas vērtējumu, taču šovakar viņa atbalstītāji sasparojās un deva iespēju iekļūt «Jaunās Talantu Fabrikas finālā».

Bet Kristīne, kura «Jaunajā Talantu Fabrikā» ieradās kā rezerviste, ātri iedzīvojās un līdz šim bijusi viena no spilgtākajām un skandalozākajām personībām. Pārkāpjot aizliegumu smēķēt, pīpējusi pat dušās, izcēlusies ar skaļiem solījumiem neēst, kad pašas mentors viņai ieteica apmeklēt trenažieru zāli, izraisījusi skaudību konkurentos, sadarbojoties ar savu menedžeri ārpasaulē, izkomandējusi Pāvelu un, pastāvot uz savu, pret mentora gribu, uzstājās kopā ar Normundu Rutuli. Šova puiši viņu pat raksturojuši kā vienu no cimperlīgākajām šova dalībniecēm. Taču skatītājiem Kristīne ir iepatikusies, tieši tāpēc viņi uzlecošajai zvaigznei deva iespēju cīnīties par galveno balvu finālā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu