Talcis: Priecē, ka rīdzinieki spēj samaksāt par apkuri (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Neskatoties uz to, ka pagājušajā gadā Rīgā rēķini par apkuri bijuši ļoti lieli, rīdzinieki steidz norēķināties par parādiem, atklāj uzņēmuma «Rīgas siltums» (RS) vadītājs Normunds Talcis.

Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» Talcis stāstīja, ka situācija ar parāda summām mainās ļoti dinamiski – ja vēl augustā rīdzinieki par siltumu bija parādā septiņus miljonus latu, situācija septembrī jau strauji mainījās – liela daļa parādu bija samaksāti.

«Priecē, ka cilvēki spēj samaksāt par apkures rēķiniem. Mēs zinām, ka pagājušajā gadā rēķini bija ļoti lieli,» sacīja Talcis.

RS vadītājs vienlaikus sacīja, ka vēl šogad rēķini par apkuri noteikti būs mazāki nekā pagājušajā ziemā. «Siltumenerģijas tarifi ir par 10% mazāki nekā pērn. «Latvijas Gāzes» noteiktais tarifs līdz gada beigām paliks nemainīgs,» pauda Talcis.

Jautāts, vai janvārī un februārī tarifi var pieaugt, Talcis atbildēja, ka tā var notikt, taču viss ir atkarīgs no uzņēmuma «Latvijas Gāze» noteiktajiem tarifiem.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu