Talsos ļaundari ar auto ietriecas veikalā un mēģina aizvest bankomātu (99)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā naktī pagaidām nenoskaidroti ļaundari, ar automašīnu iebraucot veikalā, mēģinājuši nozagt bankomātu, portāls «Apollo» uzzināja Kurzemes reģiona policijas pārvaldē.

Policijā atklāj, ka ap plkst.3 naktī Talsos, Rīgas ielā pagaidām nenoskaidrotas personas ar zaļas krāsas «Volkswagen» mikroautobusu caur durvīm iebrauca veikalā un ar troses palīdzību mēģināja nozagt bankomātu.

Tomēr ļaundariem zādzību pastrādāt nav izdevies.

Apsardzes darbinieki notikuma vietā ieradušies savlaicīgi, tomēr vainīgās personas viņi nav aizturējuši. Personas no notikuma vietas aizbēgušas.

Policijā uzsākts kriminālprocess par zādzību.

Likumsargi aicina atsaukties notikuma aculieciniekus, kuru rīcībā ir noderīga informācija par šo noziedzīgo nodarījumu, un zvanīt: 632 02 700; 63202703 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Biznesa portālam «Nozare.lv» «Maxima» Zīmola un komunikāciju departamenta direktore Viktorija Gulbe apstiprināja, ka ļaundari sabojājuši «Maxima» veikalu.

Viņa norāda, ka konkrētajam «Maxima XX» veikalam ir izsistas abas centrālās durvis un sabojāta siena pie tām. «Aplūkojot veikalam radītos bojājumus, secinām, ka aptuvenie zaudējumi varētu veidot 4000 latu, taču šī summa vēl tiks precizēta,» sacīja Gulbe.

Komentāri (99)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu