Tamanei 17+13 sezonas pirmajā spēlē Čehijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu basketboliste Zane Tamane ceturtdien Čehijas čempionāta jaunās sezonas pirmajā spēlē guva 17 punktus, palīdzot viņas un Ievas Kubliņas pārstāvētajai valsts čempionvienībai Prāgas ZVVZ USK ar 88:61 pārspēt Brno «Valosun».

Tamane spēlēja 31 minūti, kuru laikā realizēja astoņus no 11 divpunktu metieniem un vienīgo tālmetienu. Tāpat latvietes rēķinā šajā mačā 13 atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Kubliņa laukumā pavadīja 18 minūtes, kuru laikā guva septiņus punktus, realizējot trīs no deviņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet vienīgais viņas izpildītais tālmetiens lidoja grozam garām. Tāpat Kubliņa izcīnīja arī piecas bumbas zem groziem.

Jau ziņots, ka Kubliņa šajā komandā noslēdza arī iepriekšējo sezonu, bet Tamane to pavadīja Krievijas klubā Orenburgas «Nadežda», bet vēl pirms tam divas sezonas spēlēja Spānijā klubos «Barcelona» un «Hondarribia-Irun».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu