Tambijevs: Zināju, ka izlase visu turnīru nespēs aizvadīt vienā līmenī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Tambijevs pēc Sergeja Žoltoka kausa izcīņas pastāstīja par aizvadīto turnīru.

«Sanācām kopā vienu dienu pirms turnīra, līdz ar to nebija pietiekami daudz laika, lai sagatavotos,» Latvijas Hokeja federācijas lapā citēts treneris.

«Pēdējā spēlē pret Krieviju komanda parādīja tādu sniegumu, kādu es no viņiem gaidu. Šādu kombinacionālu un disciplināru hokeju komandai ir jārāda pasaules čempionātā. Katram spēlētājam būs jāzina, kas viņam jādara laukumā.»

«Es zināju, ka komanda visu turnīru nespēs aizvadīt vienā līmenī. Šodien [mačā pret Krieviju - a.p.] spēlēja labākie no tiem spēlētājiem, kuri tika pieteikti Žoltoka kausam. Gribu uzteikt vārtsarga Merzļikina spēli, kurš šodien nospēlēja savā līmenī,» piebilda Tambijevs.

Turnīra kopvērtējumā pirmo vietu ar astoņiem punktiem trīs spēlēs izcīnīja Baltkrievijas hokejisti, bet Latvijas U-20 izlase ar sešiem punktiem ieņēma otro vietu. Trešā ar četriem punktiem palika Krievijas U-18 izlase, bet Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» trīs mačos pie punktiem netika un turnīru noslēdza pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu