Tas ir karš! Draudīga akcija «Nepērc svešu!» (577)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā akcijā uzņēmēji aicina iegādāties Latvijā ražotu pārtiku. Kampaņas video ir visnotaļ draudīgs.

Bijušais Latvijas pārtikas uzņēmumu federācijas padomes priekšsēdētājs Didzis Šmits un uzņēmējs Guntis Belēvičs trešdienas rītā sarunā Latvijas Radio apstiprināja, ka ir akcijas veidotāji.

Otrdien «db.lv» rakstīja, ka akcijā iesaistījušies vairāki nacionālā kapitāla uzņēmumi, kas vēlas piesaistīt patērētāju uzmanību vietējiem ražotājiem, importa vietā aicinot izvēlēties par labu pašmāju produktiem.

Pagaidām uzņēmēji nevēlas plašu publicitāti, solot vairāk stāstīt kampaņas oficiālajā prezentācijā novembra sākumā.

«Un, pirmkārt, lai valsts un pašvaldības, kas rīkojas ar nodokļu maksātāju naudu, rādītu piemēru. Lai nav tā, kā pirms pāris gadiem, kad cietumiem tika piegādāti importa burkāni. Mums ir jāstimulē valsts ekonomika. Un lai patērētājs izdara to savu patriotisko izvēli,» ideju portālam skaidroja Šmits.

Savukārt Belēvičš šorīt Latvijas Radio sacīja, ka videomateriālā izvēlētā draudīgā leksika nav nejauša. «Tas ir karš. Leksika nav nejauša. Ārvalstu produkti tiek tirgoti mūsu produktu vietā,» sacīja viņš.

Skaties video.

Komentāri (577)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu