Tautu «Positivus» festivālam iekustinās Latvijas Radio 1 (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No 26.maija līdz pat «Positivus festivāla» norisei jūlija vidū Latvijas Radio 1 katru svētdienu plkst. 12:15 skanēs raidījums «Positivus ritmi mūzikā». To sadarbībā ar «Positivus Music» un «TELE 2» īpaši Latvijas Radio 1 ēteram veidos dīdžejs Toms Grēviņš.

Astoņos raidījumos klausītājus iepazīstināsim gan ar Baltijas lielākā mūzikas festivāla vēsturi, gan stāstīsim par populāriem un arī mazāk zināmiem ārzemju un pašmāju mūziķiem, kuri būs dzirdami šī gada festivālā. Pirmajā raidījumā šajā svētdienā pazīstamais dīdžejs un ētera personība Toms Grēviņš un festivāla organizētājs Ģirts Majors atcerēsies līdzšinējo festivālu leģendārākos muzikālos mirkļus, kā arī runās par veiksmes stāstiem, kas ļāvuši šim pasākumam izaugt līdz Baltijas valstu lielākajam mūzikas festivālam.

Festivālam tuvojoties, raidījuma «Positivus ritmi mūzikā» klausītājiem būs īpaša iespēja iegūt «Meet & Greet» biļešu komplektus un klātienē izbaudīt lielisko mūzikas notikuma atmosfēru, kā arī satikt pasaulslavenus mūziķus, tāpēc aicinām vērīgi sekot līdzi raidījumiem un citiem jaunumiem par festivālu Latvijas Radio 1 ēterā!

Latvijas Radio 1 iespējams klausīties arī internetā «latvijasradio.lv» un programmas jaunumiem sekot līdzi sociālajos tīklos «twitter.com/LatvijasRadio» un «facebook.com/LatvijasRadio».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu