Tavs horoskops 2011. gadam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/robertgriggsart/

2011. gada 3. februārī iestājas kaķa, zaķa jeb truša gads. Krāsa balta, metāliska, stihija sievišķā.

  • Kaķis, zaķis (Trusis)

Kaķi varētu raksturot kā mierīgu, vienkāršu, tikumīgu, apdomīgu un vēlamu cilvēku jebkurā sabiedrībā. Kaķa gadā dzimušie ir gudri un konservatīvi, nemīl jauninājumus un pārmaiņas. Tiecas pēc stabilitātes un laba materiālā nodrošinājuma. Finansu lietās kaķis ir izcils. Kaķi ir teicami biznesmeņi, spēj veiksmīgi pelnīt naudu, saglabājot godīgumu. 

Kaķis ir pacietīgs dzīvnieks, necieš brutalitāti un vulgaritāti. Spēj atstāt labu iespaidu, it sevišķi Kaķa gadā dzimušās sievietes. Šīs sievietes ir ideāls partneris cilvēkam, kas ieņem augstu stāvokli sabiedrībā. Proti, advokātiem, politiķiem, ierēdņiem. 

Kaķis nav karotājs, necieš konfliktus. 

Jāsaka, ka Kaķim ir nelieli trūkumi, proti, viņš ir sentimentāls un pat sīks nieciņš viņu var saraudināt. Taču neskatoties uz to, Kaķis ātri nomierinās. Otrs netikums ir virspusīgums. Trešais un laikam lielākais trūkums ir tas, ka Kaķis labu draugu dēļ pamet radiniekus. Kaķa sievietēm nav izteikta mātes instinkta.

Darba jomā mierīgs, nesatricināms. Praktiski nepakļaujas provokācijām, vienīgi, ja Kaķim piedraud. Visus darījumu partnerus Kaķis ir iepriekš izpētījis un perfekti zina, kā ar viņiem jārunā. Kaķis ir lielisks diplomāts, un nekad neslēgs darījumu, ja tur odīs pēc riska. Tieši viņa piesardzīguma dēļ Kaķim ir daudz apbrīnotāju un cilvēku, kas viņu ciena.

Kaķim labi sader ar Kazu, kura ciena viņa mākslas gaumi. Ar Suni un Cūku arī ies labi. Gailis kritīs uz nerviem sava plātīguma dēļ. Būtu jāuzmanās no Žurkas. Ar Tīģeri attiecības mīļas, bet darbā saspringtas.

AUNS
Gads, kad Auna zīmes pārstāvjiem atveras jaunas iespējas. Un kaut arī sākumā šķitīs, ka ceļš nav rozēm kaisīts, tomēr ar laiku sajutīsi, ka viss nostājas savās vietās. Tu būsi nenogurdināms ceļā uz mērķi un patiesi daudz sasniegsi, pie viena atklājot sevī jaunus talantus. Iespējams, daži sāks interesēties par dzīves garīgo pusi un tādējādi atklās sev pavisam jaunus apvāršņus. Līdz pat vasarai var iznākt sastapties ar konkurentu darbību, tomēr tas tevi vēl vairāk stimulēs pierādīt, uz ko esi spējīgs. Lielu atbalstu tev šogad sniegs tuvinieki, sevišķi vecāki. Gada otrā puse viennozīmīgi veiksmīgāka, jo īpaši naudas lietās. Nav izslēgts, ka dosies meklēt laimi svešā zemē, bet nevis trūkuma spiests, drīzāk tev tiks piedāvātas dažādas sadarbības iespējas. Aktuāla var kļūt dzīves vietas tēma. Pavasara periodā seko līdzi veselības stāvoklim, esi piesardzīgs uz ceļa!

VĒRSIS
Kopumā veiksmīgs gads, tev izdosies realizēt savas ieceres, kā arī saņemt novērtējumu par jau agrāk paveikto. Aktuāla kļūst ārzemju tematika, varbūt nolemsi uzsākt kādu biznesu svešumā. Katrā ziņā tevi vilinās tālas zemes, neapgūti lauciņi. Iespējams, krasi mainīsies tavas attiecības ar draugiem, jo kāds beidzot parādīs savu īsto seju. Nav izslēgta arī viltus labvēļu uzrašanās tavā ceļā, tāpēc esi piesardzīgs, neuzticies katram pretimnācējam un vēl jo vairāk neklāsti savus plānus. Daži pievērsīsies mājas remontam celtniecībai vai iegādei. Tev patiks sajūta, ka esi saimnieks savā namā, uz savas zemes. Dažus tas var pamudināt uz domu, atvērt viesu namu, restorānu. Arvien vairāk pieaugs interese par globālām, filozofiskām tēmām. Kāds nolems, ka pienācis laiks dzīves garīgās puses pilnveidošanai.

DVĪŅI
Gada sākumā svarīgi notikumi karjerā, varbūt mainīsies apstākļi darbā vai priekšniecība. Tev arī pašam būs daudz jaunu ideju, trauksies uz priekšu pa dzīvi. Tai pat laikā, ja neesi kaut ko nevedis līdz galam iepriekšējā periodā, rēķinies, ka nāksies kārtot pagātnes situācijas vai satikt cilvēkus, ar kuriem neesi atrisinājis attiecības. Patiks darboties radoši, strādāt kolektīvā, būsi sabiedrības dvēsele. Iespējamas jaunas, interesantas pazīšanās ar oriģināliem cilvēkiem. Tu iesaistīsies dažādās organizācijās un darbosies interešu grupās, varbūt pat uzņemoties to vadību. Svarīgākie periodi iezīmējas gada sākumā, vasarā un gada nogalē. Vēlami komandējumi, arī atpūtas braucieni. Naudas ziņā gan tomēr esi piesardzīgs, labi vēl, ja tērē savām vajadzībām, izklaidēm, bet neaizraujies ar aizdošanu, izmaksāšanu citiem.

VĒZIS
Pārmaiņu gads, darba lietas būs grūti ko prognozēt. Nav izslēgts, ka vēlēsies gūt lielāku patstāvību, dibināt savu biznesu. Šogad viss būs atkarīgs no tevis paša, nevajadzētu pārlieku paļauties uz citiem. Tomēr, ja nonāc nopietnākas izvēles priekšā un nejūties gana pārliecināts par savu lēmumu, lūdz padomu gados vecākiem kolēģiem. Ziemas periods var būt visai nemierīgs. Ceļojumos, komandējumos iespējami neparedzēti kavēkļi. Taču, pateicoties tavam enerģiskumam, spēsi ar visu sekmīgi tikt galā, kaut arī tas tev prasīs ne mazums pūles un laika. Pavasaris var nākt ar patīkamām pārmaiņām privātajā dzīvē. Vasaras un rudens periodā esi saudzīgāks pret savu veselību, nepārstrādājies. Centies neuztraukties par sīkumiem, vairāk laika velti sev tīkamām nodarbēm. Nav izslēgts, ka parādīsies pastiprinātāka interese par astroloģiju.

LAUVA
Gads dos tev iespēju paspīdēt, pierādīt sevi. Tieksies pēc izaugsmes gan profesionālajā ziņā, gan garīgajā. Iespējams, dosies ārpus valsts, lai apgūtu papildus zināšanas, iepazītu citas kultūras un paplašinātu savu redzesloku. Atrašanās ārzemēs sniegs gan daudz patīkamu mirkļu, gan arī dažādus pārbaudījumus. Labas iespējas vairot savus ienākumus, taču pateicoties nopietnākam, atbildīgākam darbam, nevis finansiālām afērām, kuras radīs tikai liekas galvassāpes. Ģimenes dzīvē tieksies uzlabot attiecības ar tuviniekiem, padarīt mājas dzīvi tīkamāku un harmoniskāku. Attiecībās ar atvasītēm tev būs svarīgs savstarpējās uzticēšanās moments. Iespējams, rūpīgāk pasekosi viņu skolas gaitām. Vasaras periodā darbs var nonākt pretrunās ar mājas dzīvi, sākt traucēt viens otram. Centies apzināties savas patiesās prioritātes un rīkoties saskaņā ar sirdsapziņu. Rudenī var saasināties tavas ambīcijas, taču tev nevajadzētu krist galējībās. Veicot nopietnas pārrunas ar priekšniecību, centies būt piezemētāks, lietišķāks.

JAUNAVA
Ziemas periods viesīs savas korekcijas gan sabiedriskajā dzīve, gan profesionālajās gaitās. Var ievērojami paplašināties tavs paziņu loks, lietišķie kontakti, kuri nedaudz vēlāk lieti noderēs. Pats gada sākums emocionāli sarežģīts, būs grūtāk veidot harmoniskas attiecības ar apkārtējiem. Lai mazinātu spriedzi attiecībās ar mīļoto, izvairies no pārliekas otra kritizēšanās, vairāk izsaki komplimentus, apliecini savas jūtas pret viņu. Pavasara periodā kāds var mēģināt iesaistīt tevi negodīgā darījumā, centies rūpīgāk izvēlēties potenciālos sadarbības partnerus. Šogad liela nozīme būs spējai strādāt ar mūsdienīgajām tehnoloģijām. Nav izslēgts, ka papildināsi savas zināšanas šajā kontekstā. Kopumā mācībām veiksmīgāks būs tieši vasaras laiks. Rudens pusē būs daudz spraigu notikumu. Iespējams patīkamas pārmaiņas privātā dzīvē. Darba jomā priekšniecība tev var uzticēt nopietnus pienākumus, kuru izpildei pieiesi ar vislielāko atbildību.

SVARI
Akcentēsies radošās lietas. Var parādīties aizraujoši hobiji, kas savukārt ļaus iepazīties ar jauniem cilvēkiem, sniegs jaunus iespaidus. Darba ziņā būs svarīgas labas attiecības ar priekšniecību. Nevajadzētu veidot dienesta romānus, jo tie var radīt nepatīkamus sarežģījumus ar tālejošām sekām. Dažubrīd vari kļūt diezgan kaujiniecisks un kardināli noskaņots, taču krasas pārmaiņas nevajadzētu viest, it sevišķi, ja rīkojies emociju iespaidā. Ziemas mēnešu izskaņā var rasties sarežģījumi profesionālajā jomā. Tev nāksies lieku reizi pierādīt sevi, aizstāvēt savas tiesības. Esi uzmanīgs parakstot dažādus līgumus, kārtīgi iepazīsties ar dokumenta saturu un iespējamām sekām, pirms liec virsū savu parakstu. Vasarā darba jautājumi var novirzīties otrā plānā, kā primārās izceļot attiecību lietas. Vajadzēs vairāk laika veltīt ģimenei. Ar laulāto nāksies rast ne vienu vien kompromisu, lai turpmākās attiecības veidotos pietiekami harmoniski. Novembra mēnesis var izdarīties veiksmīgs darba lietās.

SKORPIONS
Kaut arī gads var dot labas izaugsmes iespējas, svarīgi, lai tu uzdrošinātos tās īstenot. Neļauj stūrgalvībai un principiālai nostājai traucēt tavu progresu. Apgūstot jaunas lietas, tev būs svarīgi, lai pedagogs tavās acīs rada autoritatīvas personas iespaidu. Jau ziemas mēnešos var mainīties darba apstākļi, tev var uzticēt jaunus pienākumus vai tev nāksies uzņemties šefību par kādu jaunāku kolēģi. Visvieglāk padosies tās lietas, kuras izsauc interesi, savukārt pienākumi, kuri tev neliksies gana izaicinoši var radīt grūtības. Vasaras periodā jūtami uzlabosies privātās lietas, tu spēsi panākt gandrīz ideālu saskaņu ar mīļoto. Savukārt, tie, kuri bauda brīva cilvēka statusu, prasmīgi pievērsīsi pretējā dzimuma uzmanību, radīs neviltotas simpātijas. Sākot ar septembra vidu, darba lietās iespējami sarežģījumi. Nebūtu vēlams veikt kardinālas pārmaiņas, nesaskaņas risini mierīgā, diplomātiskā ceļā, neļaujies emocijām.

STRĒLNIEKS
Liela nozīme būs līdz šim paveiktajam. Nav izslēgts, ka tev nāksies labot iepriekš pieļautās kļūdas. Kopumā, šogad daudz ko centīsies uztvert filozofiski, varbūt mainīsies attieksme pret dzīvi. Apkārtējiem patiks tava nostāja, pie tevis var vērsties pēc padoma. Labs laiks tiem, kuri darbojas pedagoģijas jomā. Mājas lietās daudz kas būs atkarīgs no tavas spējas pielāgoties, upurēt daļu savu interešu partnera labā. Intīmajā dzīvē tev būs nepieciešams izjust kaisli, tevi saistīs piedzīvojumi. Attiecībās ar mīļoto dažubrīd vari kļūt izteikti ekscentrisks, dažkārt šokēt ar savu rīcību. Lietišķajā plānā šogad iespējami ienākumi no darījumiem ar nekustamo īpašumu. Nav izslēgts, ka būs jākārto nopietni jautājumi, kuri saistīti ar apdrošināšanu. Darba saistībā var nākties publiski uzstāties, sniegt intervijas.

MEŽĀZIS
Pats gada sākums būs ražīgs un veiksmīgs, taču uz pavasara pusi var parādīties zināmas grūtības, neparedzēti šķēršļi. Taču tu būsi pacietīgs un risināsi sarežģījumus ļoti apdomīgi un mērķtiecīgi. Labi apzināsies, ka tikai no tava gribasspēka būs atkarīgi panākumi. Vasaras sākumā jutīsi, ka lietas atkal sāk iet kalnā, kas radīs emocionālu pacēlumu. Attiecībās ar mājiniekiem būs svarīgi veltīt viņiem pietiekami daudz uzmanības, būt patiesam un atklātam. Mīļotais cilvēks visaugstāk vērtēs patiesus uzmanības apliecinājumus, nevis dārgas dāvanas. Saimnieciskos jautājumus vislabāk risināt martā. Jūlija mēnesī radīsies iespēja vairāk laika pavadīt kopā ar mīļajiem. Veselības ziņā vislielākā ietekme būs tieši garastāvoklim. Nevajadzētu sevī turēt pārdzīvojumus, stresu, ja nepieciešams, izrunājies ar uzticamu cilvēku.

ŪDENSVĪRS
Gada sākumā aktuāli kļūs finanšu jautājumi. Nav izslēgti tālāki braucieni, kuru mērķis būs gūt jaunus sadarbības partnerus. Vēlams nopietnāk padomāt par sava mitekļa, ģimenes locekļu drošību. Darba jomā iespējami jauni projekti, taču tie var nest īslaicīgu peļņu, tev vēlamāk domāt par ilgtermiņa labumu. Marta mēnesī nevajadzētu ieguldīt naudu, kā arī kārtot ar nekustāmo īpašumu saistītus jautājumus. Vasara var būt kā sava veida pavērsiena punkts. Nav izslēgts, ka izlemsi apgūt jaunas zināšanas vai pat mainīt darbu. Ģimene atbalstīs tavus centienus gūt izaugsmi, viņu morālais atbalsts būs papildus stimuls. Mīļotais vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā, tieksies padarīt attiecības romantiskākas un sirsnīgākas. Savukārt, tev vairāk gribēsies izjust brīvību un neatkarību. Lai panāktu līdzsvaru tev un partnerim nenāksies viegli, taču sasniegtais rezultāts neliks par sevi vilties.

ZIVIS
Janvāra mēnesis būs ļoti raibs. Iespējamas dinamiskas pārmaiņas darba jomā. Tu izrādīsi iniciatīvu, izvirzīsies līdera pozīcijās, tieksies pierādīt sevi. Priekšniecība novērtēs tavu ieguldījumu. Ar savām pūlēm, būsi licis labu pamatu iespējamam paaugstinājumam amatā. Kopsummā šogad pieaugs tava izturība. Spēsi vieglāk pārvarēt dažādas grūtības, nekļūdīgi rīkoties saspringtās situācijās. Mīlas frontē tev smaidīs veiksme. Taču, dažbrīd tu vari nenovērtēt likteņa labvēlību un pēc tam nožēlot garām palaistās iespējas. Vasaras periodā var nedaudz sašūpoties naudas lietas, tev vajadzēs pielikt pietiekami daudz pūļu, lai stabilizētu situāciju. Iespējams, lūgsi padomu kādam ietekmīgam cilvēkam. Augustā darba lietās var parādīties zināms uzlabojums, nav izslēgts kāds perspektīvs komandējums vai projekts, kurš saistīts ar ārzemju partneriem. Rudenī uzstādīsi sev jaunus mērķus un enerģiski centīsies tos īstenot. Gada nogalē daudz laika veltīsi ģimenei, draugiem, atpūtai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu