Tavs horoskops 2012. - Pūķa gadam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

2012. gada 23. janvārī pēc austrumu kalendāra iestājas Drakona jeb Pūķa gads. Gada stihija - Ūdens, krāsas attiecīgi – zilā, arī melnā, enerģija vīrišķā. Spilgts gads, bagāts dažādiem notikumiem, tai skaitā pārmaiņām politikā. No Pūķa var sagaidīt visu – gan labklājību, gan krahu!

Pūķa zīme cilvēkiem, kas dzimuši šajā gadā sniedz - bagātību, labestību, harmoniju un ilgu mūžu. Pūķi ir veselīgi, dzīves mīloši un enerģiski, viņi iedvesmo ticību nākotnei. Viņi nav spējīgi uz nekrietnībām, meliem un nodevību. Pūķa raksturīgākās iezīmes ir tiešums un tikumība. Pūķi ir ļoti prasīgi pret sevi un apkārtējiem; viņi patiesi tiecas sasniegt savu ideālu, pilnību. 

Jebkura diletantisma, neprecizitātes izpausme Pūķus kaitina un tracina. Viņi ir pārāk neiecietīgi pret apkārtējiem, reizēm pat augstprātīgi.
 
Pūķim viss ir pa spēkam, un lai pie kā viņš ķertos, visu darīs precīzi un tieši laikā. Pūķi var droši nodarboties ar jebkuru darbu – viņi gūst panākumus jebkurā nozarē, lai tā būtu medicīna, politika, reliģija vai māksla. Nereti Pūķi ziedo sevi cēliem mērķiem un pat šeit sasniedz iecerēto. Tomēr dažreiz Pūķi izlieto savu enerģiju un entuziasmu ļauniem mērķiem ar tādu pat neatlaidību, kādu citos apstākļos izmanto labiem nodomiem.
 
Pūķiem reti izdodas kādu pa īstam mīlēt. Viņiem nav raksturīgi emociju uzliesmojumi, jūtu izsmalcinātība. Pūķi nereti kļūst par avotu personīgajai traģēdijai, citu cilvēku mīlas drāmai.
 
Pūķi vēlu precas un daudzi no viņiem paliek neprecējušies. Pūķi labi sadzīvo ar Žurkām, Čūskām un Gaili. Bet pati ideālākā savienība Pūķim veidosies ar Pērtiķi – kā biznesā, tā arī mīlestībā.
 
Pūķi nevar sadzīvot ar Tīģeriem un Suņiem.

Ķīnas tradīcijās Pūķis ir karnevāla dzīvnieks, visbiežāk rotaļu un no papīra. Tāpēc cilvēka spēks, kas dzimis zem šīs zīmes, bieži vien ir mānīgs. Ja Pūķis pēc karnevāla ir paredzēts sadedzināšanai, arī cilvēki, kas dzimuši Pūķa gadā, reizēm diemžēl paliek par jokdariem un nespēj atrast sevi.

  • Auns: 

Gada sākumā panākumi būs ļoti atkarīgi no iepriekš paveiktā. Ja 2011. gada vasarā, rudenī, būsi ieguldījis sevi darbā līdz pēdējam, tad varēsi plūkt laurus, ja nē – kodīsi pirkstos! Kā parasti, svarīgi ievērot zelta vidusceļu, no vienas puses – aktīvi darbojoties, bet no otras puses, risks, avantūras, sevis pārlieka izcelšana, tomēr var novest pie kraha. Attiecības ar augstākstāvošām personām, kolēģiem neveidosies viegli, ja uzskatīsi, ka esi par visiem gudrāks un pārāks. Sevi noniecināt un ļaut pazemot, protams, nevajag, tomēr arī pārlieka pašpārliecinātība šajā gadā tev kaitēs! Neskatoties uz visu, nauda tomēr tavā maciņā turēsies. Gada otrā puse piemērota ārzemju sadarbībai, varbūt citā valstī spēsi sevi labāk pierādīt, tāpēc neatsakies no komandējuma vai citām iespējām! Mīlas jomā viss atkarīgs no tā, cik sen esi kopā ar esošo partneri. Iespējams, ka senas attiecības, kurās iezagusies rutīna – var arī izbeigties. Tomēr nevajadzētu pieņemt lēmumus emociju iespaidā! Iespējama īpašuma iegāde, dažiem pat citā zemē. Veselība var pieklibot gada sākumā, bet sākot no jūnija situācija uzlabosies.

  • Vērsis: 

Interesants gads. Iespējami gan kāpumi, gan kritumi, tomēr Vērsis ir cīnītājs, tāpēc jebkurā gadījumā tiks galā ar visu un varbūt vēl paspēs noķert veiksmi! Panākumi gaidāmi kā darbā, tā privātā sfērā, jautājums, kā visu apvienot? Dzīve ne pārāk bieži dāvā šādas iespējas, kad vari būt pašā virsotnē, tāpēc svarīgi nenobīties, riskēt un ticēt! Gada sākumā, iespējams vairāk nākas nodarboties ar lietām, kas ne pārāk ies pie sirds, tomēr tiekot ar tām galā, pavērsīsies jaunas iespējas. Nav izslēgti konflikti, nesaprašanās. Svarīgi, vai pats esi vadītājs vai pakļautais. Labāka situācija, protams, tiem Vēršiem, kas ir neatkarīgi savās darbībās. Priekšniekiem, savukārt, jāpievērš lielāka uzmanība padotajiem un konkurentiem. Nauda nāks un ies, sevišķi, ja esi nolēmis ko paplašināt biznesā vai mājas dzīvē. Attiecības mīlas frontē neveidosies vienkārši, tāpēc jau laikus bruņojies ar pacietību. Veiksmīgāks periods tiem, kas tikko iepazinušies. Veselības problēmas tev toties nedraud.

  • Dvīņi: 

Gads būs atkarīgs no tavas spējas saņemties, paskatīties acīs problēmām un tikt ar tām galā. Iespējams, gada sākums paies tiekot galā ar iekšējām nesaskaņām un saprotot, ko pa lielam vēlies no dzīves. Tomēr jau sākot no pavasara, pēc savas dzimšanas dienas, sajutīsi pavisam citas vēsmas vējojam. Padotajiem nav izslēgtas problēmas ar darba devēju, kas liks pārdomāt iespēju radīt pašiem savu uzņēmumu vai pāriet citā darbā. Ieteicams pēc iespējas lielāku vērību piegriezt kontaktiem, savam tuvākajam paziņu lokam. Gada otrā puse piemērota mācību uzsākšanai, profesionalitātes paaugstināšanai. Iespējams, šajā saistībā nāksies doties uz citu pilsētu vai pat valsti. Finansiālā sfēra sakārtosies ne ātrāk kā gada otrajā pusē. Dažiem Dvīņiem svarīgākie notikumi risināsies privātajā sfērā. Precētajiem šis nebūs vieglākais periods. Arī tiem, kas nesen iepazinušies, gada sākums būs pārbaudījumu laiks. Tai pat laikā var nākt atklāsme, ka viss nebūt neiegriežas ap vienu personu dzīvē un tu pieļausi citu attiecību varbūtību. Uzlabosies pašsajūta, pieaugs enerģētiskais potenciāls.

  • Vēzis: 

Vēzi gaida ne pārāk vienkāršs laika periods – zināmi sarežģījumi iespējami gan darba, gan privātajā frontē, tāpēc ir svarīgi, kā tiksi ar visu galā. Pats galvenais, centies uz visu raudzīties no filozofiskā skatu punkta, citādi ieslīgsi zināmā depresijā. Gada sākumā karjeras jomā iespējamas negaidītas situācijas. Ne pārāk veiksmīgi veidosies sadarbības ar ārzemju firmām. Tai pat laikā vari cerēt, ka uzlabosies attiecības ar tuviniekiem un draugiem, pie kam tieši viņi būs tie, kas tev šajā periodā palīdzēs visvairāk. Gada otrā puse vieglāka, tomēr tik un tā nesniegs visas atbildes. Finanšu lietas nestabilas, tāpēc nekādus lielus pirkumus neplāno un kredītus neņem! Romantiskajās attiecībās iespējamas jaunas iepazīšanās, tomēr diez vai izveidojušās attiecības būs stabilas. Ģimenes cilvēki daudz laika veltīs mājokļa labiekārtošanai, bet daži pāri diemžēl pieņems lēmumu par šķiršanos. Arī attiecības ar kādu tuvinieku var sarežģīties, sevišķi, ja iesaistītas mantojuma vai nekustāmā īpašuma lietas. Vēlams piekopt veselīgu dzīves stilu, apmeklēt pirti un baseinu! Arī ezoteriskas apmācības par ļaunu nenāks.

  • Lauva: 

Gada sākumā tavs enerģētiskais potenciāls nebūs augsts. Veselības uzlabošanai vēlams ievērot diētu. Var saasināties hroniskas kaites. Tomēr kopumā labs laiks, lai parādītu sevi no labākās puses. Iespējami dažādi labi piedāvājumi darba saistībā, tomēr pieņemot lēmumus, vairāk ieteicams paļauties uz savām domām nevis ieklausīties apkārtējo viedokļos un padomos! Naudas lietas var sagādāt problēmas, sevišķi gada sākumā, tomēr tu spēsi visu sakārtot arī šajā jautājumā. Situācija labvēlīgāka darba ņēmējiem, jo viņiem pastāv iespēja tikt paaugstinātiem amatā un novērtētiem. Tai pat laikā Lauvām priekšniekiem būs ļoti jācenšas, lai saglabātu savu autoritāti, vietu. Nav izslēgti kontakti ar svarīgiem cilvēkiem, kas tevi atbalstīs. Ņemot vērā, ka darbs aizņems visu tavu laiku, tad romantiskā dzīves puse mazliet sāks pieklibot. Ja partneris būs saprotošs, tas neradīs lielas problēmas, pārējos gadījumos nav izslēgts atvēsums jūtās, kas var novest pat pie attiecību pārtraukšanas. Arī attiecības ar bērniem neveidosies pēc vienkāršākā scenārija. Atvasīšu izglītībai var tikt tērētas lielas naudas summas.

  • Jaunava:  

Dinamisks gads! Viss būs tavās rokās, jo kopumā dotas labas iespējas, tomēr tu pats vari palaist garām iespēju, ja būsi pārāk konservatīvs. Gada sākumā lielu lomu spēlēs attiecības ar ārzemniekiem, neatkarīgi vai tie ir sadarbības vai privātie kontakti. Var pamainīties tavs paziņu loks, jo sevišķi, ja apjautīsi, ka viens no viņiem tikai izmanto tevi un neko nedod pretī. Iespējami strīdi finanšu saistībā. Gada otrā puse kopumā labvēlīgāka, tad uzlabosies arī finanšu situācija. Sākot no jūnija mēneša pastāv labas iespējas tikt pie augstāka amata vai labāk apmaksāta darba. Vairāk domā par sevi, mazāk skaties, ko runā un iesaka apkārtējie! Privātās attiecībās ieteicams vairāk saglabāt mieru, nestrīdēties. Iespējams, būsi viegli aizkaitināms, aizvainosies par sīkumiem, tomēr arī neklusēsi par radušos situāciju. Daudz laika aizņems bērnu audzināšana, sevišķi, ja viņi sasnieguši skolas vecumu. Veselības problēmas tevi šajā gadā neapdraud. Vienīgi esi piesardzīgs pie stūres, kā arī pārāk neiesaisties ekstrēmos sporta veidos!

  • Svari: 

Gads, kad vari sajusties ierobežots, un tas tevi, protams, tracinās. Rēķinies, ka ne viss notiks tik ātri kā gribētos. Tomēr, ja nesanāk ar pirmo reizi, mēģini vēlreiz un gan jau viss būs labi! Attiecībās ar apkārtējiem neesi lētticīgs, iespējams, kāds grib izmantot tavu vārdu vai pat ieņemt tavu vietu! Tāpēc neklāsti savus plānus, neuzņemies liekus pienākumus un izrādi iniciatīvu, kad tas nepieciešams. Situācija darba jomā uzlabosies gada otrajā pusē, kad ietiecams sadarboties ar ārzemēm. Izteiktie priekšlikumi būs daudzsološi un, iespējams no lēmuma, ko pieņemsi gada nogalē būs atkarīga situācija nākamajā laika periodā vēl ilgstoši uz priekšu. Naudas lietas šoreiz nebūs tik daudz saistītas ar darba algu, cik no citām iespējām nopelnīt. Varbūt arī nekustāmā īpašuma darījumi vai tuvinieku palīdzība tev sniegs atbalstu. Lai vai kā, bez finansēm jau nepaliksi! Mīlas frontē viss būs atkarīgs no tā, vai attiecības ar esošo partneri ir uzsāktas nesen vai jau pastāv labu laiku. Tie, kas tikko iemīlējušies, protams, diez vai sāks kašķēties, ko savukārt nevar teikt par pāriem, kas jau paspējuši izbaudīt laulības dzīves rutīnu. Veselība būs atkarīga no dvēseles noskaņojuma.

  • Skorpions: 

Tu atradīsies krustcelēs un nezināsi pa kuru ceļu doties tālāk. Būs grūti pamest iesākto, lai pievērstos jaunām lietām, jo sevišķi, ja nemaz īsti nezināsi, ar ko tieši nodarboties. Iespējams, tieši tavs konservatīvisms būs galvenais šķērslis ceļā uz panākumiem. Centies noticēt savām spējām, atceries, ka tavām domām ir milzu spēks, un tādējādi tev izdosies realizēt savus sapņus dzīvē, pat, ja tie ir nereāli. Lielu lomu spēlēs kontakti ar ietekmīgiem cilvēkiem, kā arī var uzrasties draugi, ar kuriem sen neesi ticies, bet tieši šobrīd viņu ienākšana tavā dzīvē kaut ko mainīs pozitīvā virzienā. Tai pat laikā, daži paziņas var censties iedzīvoties uz tava rēķina, būt negodīgi, tāpēc centies likt lietā sev piemītošo intuīciju, lai izvairītos no lamatām. Sevišķi piesardzīgiem jābūt tiem, kas ieņem vadošos amatus, jo kāds skauģis, kā parasti var mēģināt izrakt bedri un ir svarīgi tajā neiekrist! Iespējams, ka šajā gadā liktie pamati, idejas realizēsies tikai 2013. gadā vai vēl vēlākā periodā. Var sarežģīties attiecības ar tuviniekiem. Un vispār privātajā dzīvē nav izslēgtas pārmaiņas un konfliktsituācijas, kas tomēr vairāk var izrietēt no tavas uzvedības, rīcības. Centies nekļūt greizsirdīgs, neierobežo otru cilvēku! Esi piesardzīgs ceļojumos un atrodoties pie stūres!

  • Strēlnieks: 

Panākumi gaidāmi tad, ja būsi disciplinēts, kas Strēlniekam nemaz nav tik viegli. Atbildības sajūta tevi nedaudz nospiedīs, un kaut arī kopumā tas nav tev vēlams, tomēr reizēm ir nepieciešams, lai dzīvē virzītos uz priekšu. Gada sākumā liktenis tev sagādās dažus šķēršļus, un tici, ka ir vērts tos pārvarēt! Toties, ja padosies un novērsīsies, iespējams, nesaņemsi augstāko spēku labvēlību. Ja būsi komunikabls un atvērts, visticamāk tev izveidosies kontakti ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas tev tālāk palīdzēs virzīties uz priekšu dzīvē. Noderīgas būs arī attiecības ar bijušajiem sadarbības partneriem vai draugiem, kuri pēkšņi ienāks tavā dzīvē, pat, ja pats nemeklēsi kontaktus ar viņiem. Nauda tavā maciņā ienāks, bet tik pat ātri arī aizies, jo sevišķi, ja tev ir bērni pusaudžu vecumā. Partnerattiecībās mainīgs stāvoklis, iespējams, stabilitātes nebūs. Tai pat laikā, pat šķiršanās gadījumā nevajadzētu pārdzīvot, jo kā mēdz teikt - vieta jau tukša nepaliks! Veselība būs atkarīga no tā, vai nepārstrādāsies.

  • Mežāzis: 

Gads, kas liks saprast, kādas vērtības tev patiešām dzīvē ir svarīgas, un kas ir otršķirīgs. Tāpat arī attiecībās – kurš ir draugs, kurš ienaidnieks. Tomēr, lai vai kā - neesi pārāk kritisks, nosodošs, jo visi mēdz kļūdīties – arī tu! Gada pirmajos mēnešos lietas īsti nekustēs no vietas, tomēr nenokar galvu un nesāc norobežoties no sabiedrības, jo tieši kontakti ir tie, kas tev atvērs jaunus apvāršņus. Padotajiem nav izslēgtas vārdu pārmaiņas ar darba devēju, tomēr augstprātība šajā situācijā nebūs labvēlīgākais padomdevējs. Veiksmīgāks periods iestājas pavasarī un vasarā, kas visas iesāktās lietas vieglāk ritēs savu gaitu. Finansiālā situācija labvēlīgāka tiem, kam ir savs bizness un vadītājiem. Tomēr karjera, lai cik svarīga tev neliktos, tomēr nav vienīgais dzīvē, tāpēc velti laiku arī privātai sfērai. Gada sākumā veiksies tiem, pāriem, kas nesen kopā, varbūt daži nolems uzsākt kopdzīvi. Ļoti svarīgi, lai partnerattiecībās neiejauktos trešās personas, pirmkārt – vienas vai otras puses vecāki! Laulātajiem iespējams ģimenes pieaugums. Centies atpūsties, kad vien tas iespējams, lai veselības stāvoklis neradītu problēmas.

  • Ūdensvīrs: 

Nopietns gads – nāksies savienot darba un privātās lietas, kas brīvību mīlošajam Ūdensvīram nemaz nenāksies tik viegli. Februārī, martā risināsies svarīgas lietas saistībā ar tavu karjeru, izaugsmi. Sadarbības un attiecības ar ārzemju partneriem neveidosies vienkārši, tai pat laikā, tas nenozīmē, ka jāatkāpjas. Vieglāk klāsies tiem, kas savā darbā neatkarīgi vai sēž bosa krēslā, pārējiem var nākties piedzīvot nepatīkamus brīžus. Gada otrajā pusē daudzas situācijas atrisināsies pašas no sevis. Kļūsi komunikablāks, arī tavi pasaules uzskati veidosies savādāk, kas ļaus uz situāciju paraudzīties no cita skatu punkta. Sevišķa veiksme gaida radošo profesiju pārstāvjus. Naudas lietās uz sevišķu stabilitāti nevajadzētu cerēt, tomēr arī sevišķas problēmas nedraud. Iespējams, tava naudiņa aizies mājas iegādei vai labiekārtošanai. Lai vai kas notiktu darbā vai finanšu jomā, privātā dzīvē tev tomēr veiksies. Būsi kaislīgi noskaņots, meklēsi iepazīšanās iespējas, neatkarīgi, vai esi precēts vai ne. Slimības tev šogad ies secen, ja realizēsi savas vēlmes!

  • Zivis: 

Svarīgi, kā būsi pavadījis iepriekšējo gadu, kādas iestrādnes licis. Šobrīd lielā mērā dzīvosi no darba augļiem, tātad tiem, kas slinkojuši nav uz ko cerēt. Labs laiks, lai veidotu sakarus, sadarbības ar ārzemju partneriem. Var atjaunoties arī kādas senas sadarbības. Tai pat laikā, ja nespēsi rast kompromisu lietās, kas skar naudu, īpašumu, tad kādas attiecības var arī beigties. Labāk, ja esi neatkarīgs savā darbā, jo pakļautajiem pastāv iespējas nonākt lielās domstarpībās ar augstākstāvošām personām. Kas attiecas uz finansēm, tad viss atkarīgs no tā, vai tev ir vai nav parādi. Katrā ziņā jaunas saistības neuzņemies! Attiecības ar mīļoto cilvēku veidosies samērā neprognozējami. Iespējams, ka pavasarī jūsu starpā izveidosies konfliktsituācijas. Tevi satrauks notiekošais, tomēr diez vai no tevis daudz kas būs atkarīgs. Nogaidi, nesatraucies, nepieņem pārsteidzīgus lēmumus – ko citu teikt! Un atkal jāsecina, ka problēmas var skart tos pārus, kuru attiecības ir senas, kamēr tiem, kas kopā nesen – problēmas nedraud. Veselības stāvoklis labs, ja vien pārāk neiztukšosi sevi un radīsi laiku arī atpūtai un hobijiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu