Tavs horoskops augustam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Šī mēneša jubilāri - Lauvas. Sveicam!

  • Auns:

Mēneša sākumā augstu lomu spēlēs tieši partnerattiecību jautājumi. Kā mājās, tā darbā vēlēsies saglabāt harmoniju un mieru. Katrā ziņā izvairīsies no visa veida konfliktiem, kas grozīsies ap tevi. Būsi kaislīgi noskaņots, patiks pavadīt laiku ar mīļoto divvientulībā visai intīmā gaisotnē. Kāds Auns var pat nolemt saderināties un vēlāk iestūrēt laulības ostā. Darbā centies koncentrēties, neesi izklaidīgs, jebkura sīkākā aizmāršība var atstāt tālejošas sekas un noteikti ne tās labākās. Vari nolemt, ka pienācis laiks paplašināt savu redzesloku, uzsākt ko neierastu, netradicionālu, varbūt pievērsties garīgai pasaulei. Esi vērīgs un neļauj pārslodzei graut savu veselības stāvokli.

  • Vērsis: 

Pārbaudījumiem un dažādiem pārsteigumiem bagāts mēnesis. Būs jāpavada daudz laika risinot visa veida jautājumus, gan privātos, gan darba. Vissaspringtākās būs augusta pirmās nedēļas, tuvojoties mēneša nogalei dzīve atkal ritēs ierastajā solī. Galvenais uzticēties sev, savai sirds balsij un intuīcijai, nekādā mērā nepaļauties ne uz vienu citu, bet tikai pašam uz sevi.  Saaktualizēsies arī partnerattiecību jautājumi. Iespējami karmiski notikumi, kas savukārt liks pārdomāt turpmāko dzīvi. Patiks būt neatkarīgam, nepacietīsi nekāda veida kritiku un ierobežojumus no līdzcilvēku puses. Kāds Vērsis beidzot nolems paņemt pelnītu atvaļinājumu un dosies atpūsties uz siltajām zemēm.

  • Dvīņi: 

Būsi enerģisks un traku ideju pārpilns, taču pārdomā kārtīgi, vai it visu ir vērts arī realizēt dzīvē. Kādam tavas idejas var iekrist acīs, tādējādi ir iespējas iegūt papildu finansējumu un sadarbības partnerus, sponsorus. Nebūtu vēlams uzsākt sarunas ar priekšniecību, jo sevišķi, ja tās var beigties ar konfliktu. Katrā ziņā, ja būsi pārlieku uzstājīgs, cietēja lomā paliksi tikai un vienīgi tu. Galvas sāpes var sagādāt arī kāds no ģimenes locekļiem. Nerīkojies pret savu gribu, klausi sirds balsij! Ieteicams pievērsties veselīgam dzīves veidam, uzsākt fiziskas aktivitātes, apmeklēt sporta zāli, kā arī sekot līdzi saviem ēšanas paradumiem. Priekšplānā izvirzīsies privātā dzīve, attiecības ar mīļoto cilvēku. Patiks izklaidēties draugu un domubiedru kompānijā. 

  • Vēzis: 

Mēneša sākumu pavadīsi aktīvi kārtojot ar darbu saistītos jautājumus. Veiksmīgāks laiks privātā biznesa pārstāvjiem. Komandas darbs tev nebūs pa prātam, gribēsi strādāt vienatnē. Vēlēsies pierādīt, ka esi spējīgs paveikt visu saviem paša spēkiem neesot atkarīgs no citiem. Pastāv arī labas iespējas papildināt maciņa saturu. Necietīsi citu iejaukšanos tavās privātajās lietās, nevēlēsies pieņemt cita sniegtos padomus, pat ja tie izrādītos pareizi. Daudz laika veltīsi ģimenei, varbūt uzņemsies papildus rūpes par kādu maznodrošinātāku tuvinieku. Kāds Vēzis nolems uzsākt sava mitekļa remontu, labiekārtošanu. Patiks pavadīt laiku pie dabas krūts, organizēt dārza svētkus, ģimenes jubilejas.

  • Lauva:  

Šomēnes būsi uzmanības centrā, kā nekā taču ir tavs laiks paspīdēt. Būsi tik pārņemts ar savas jubilejas svinību plāniem, ka nespēsi īsti sakoncentrēties apkārt notiekošajam, viss griezīsies tikai un vienīgi ap tevi. Arī finanšu līdzekļi netiks taupīti – jānosvin ar vērienu, lai paliktu atmiņā uz ilgu laiku. Ja neesi vēl izmantojis atvaļinājuma iespējas, tad šis būs īstais laiks doties pelnītā atpūtā. Veiksmīgs laiks, lai paplašinātu savu redzesloku, smeltos jaunas zināšanas, apgūt ko pilnīgi netipisku sev. Kāda Lauva var nolemt mainīt savu darba vietu, kā arī jomu, kurā strādāt. Uzsākot jaunu darījumu pievērs uzmanību partnerim, vai viņš ir tavas uzticības un laika vērts. Iespējama kāda negaidīta un romantiska iepazīšanās, kas ar laiku var pāraugt ilglaicīgās attiecībās.

  • Jaunava:

Neierasti sev, būsi iegrimis filozofiskās pārdomās, galvenokārt saistībā ar darba jautājumiem. Vēlēsies ieviest reformas kolektīvā, būsi sašutis par aukstajām attiecībām kolēģu starpā. Nolemsi, ka ir pienācis laiks doties pie priekšniecības ar priekšlikumu par algas paaugstināšanu. Kāda Jaunava spers pirmo soli sava privātā biznesa uzsākšanā. Nespēsi nosēdēt uz vietas, būsi ideju pārpilns un vēlēsies rīkoties, iespējams sāksi meklēt sadarbības iespējas. Vēlams būt uzmanīgam vadot auto, izklaidībai pie stūres var rasties nepatīkamas sekas. Saudzē sevi un nepārpūlies, katra sīkākā stresainā situācija tevi var novest pie veselības traucējumiem. Brīvo laiku izmanto atpūtai, enerģijas uzkrāšanai.

  • Svari:

Mēneša pirmajās dienās būs grūtāk koncentrēties darbam, nav izslēgts, ka pie vainas būs kāds pretējā dzimuma pārstāvis, kas nu nekādi nespēs pamest tavu prātu pat uz īsu brīdi. Iespējams kāds zīmes pārstāvis izveidos nopietnas attiecības vai pat uzsāks kopdzīvi. Nepamet novārtā finanšu jautājums, ne viss ir tik spīdoši kā tev liekas. Vari vērsties pēc padoma pie kāda pieredzes bagātāka cilvēka, ja nespēj tikt galā pats. Darbā negaidīti var rasties konkurence, kas padarīs nepatīkamāku tavu ikdienas ritējumu. Kādu Svaru zīmes pārstāvi var pārsteigt stresa radīti veselības traucējumi. Ieteicams doties atpūsties, relaksēties un mierīgā garā pafilozofēt. Mēneša beigas vari izmantot atvaļinājumam, kāda tālāka brauciena realizācijai.

  • Skorpions:

Enerģisks un aktīvs laiks, radīsies daudz un dažādas iespējas sevi izpaust, pierādīt uz ko esi spējīgs. Panākumus spēsi gūt, ja garā būsi brīvs un neatkarīgs, neviena neierobežots. Ja sajutīsi kaut mazāko spiedienu no līdzcilvēkiem, sevišķi jau tuvākajiem, vari kļūt nomākts un novērsties no visa iesāktā. Vislabākais veids kā tikt vaļā no negācijām, būs nodošanās sportiskām aktivitātēm, kas arī pieļaus iespēju vairāk atrasties ārpus telpām tuvāk dabai. Darba jautājumi risināsies mierīgā un harmoniskā ceļā, ja vien pats neuzprasīsies uz liekiem strīdiem ar bosu. Kāds zīmes pārstāvis var uzsākt romānu ar darba kolēģi un varbūt pat ar diviem vienlaicīgi. Katrā ziņā būsi kaislīgi noskaņots, patiks atrasties uzmanības centrā. Padosies radošas lietas.
 

  • Strēlnieks:

Pārmaiņu mēnesis. Lielākā uzmanība tiks pievērsta darba jautājumiem. Iespējams kāds zīmes pārstāvis nolems mainīt ierasto vidi un meklēs iespējas paplašināt savu redzesloku. Nekādi nespēsi pieņemt kritiku, vari kļūt pat nesavaldīgs un uztvert teikto pārāk personiski, neprofesionāli. Labs laiks, lai uzsāktu kādus sevi interesējošus kursus, apmeklētu domubiedru grupas, pavadītu laiku kopā ar līdzīgi domājošajiem. Vari doties ārzemju ceļojumā, kāds Strēlnieks nonāks pie secinājuma, ka savu nākotni vēlas veidot tieši ārpus dzimtenes robežām un tādējādi sāks meklēt iespējas izpausties. Patiks patērēties, varbūt vēlēsies sagādāt kādu romantisku pārsteigumu savai otrai pusītei.

  • Mežāzis: 

Nozīmīgs un svarīgu lēmumu pieņemšanas laiks. Katrs tevis spertais solis un pieņemtais lēmums atstās tālejošas sekas, tāpēc rīkojies atbildīgi un izvērtē kārtīgi katru savu ideju un tās realizāciju dzīvē. Mēneša sākumā galvenā uzmanība tiks veltīta ar darbu saistītajiem jautājumiem, tādējādi atstājot privāto dzīvi otrā plānā. Nedaudz uzlabosies tavs finansiālais stāvoklis. Kāds Mežāzis netipiski sev pat var veikt kādu neprātīgāku un lielu pirkumu. Nav izslēgta atkalredzēšanās ar cilvēku no pagātnes. Negaidīti vari nokļūt konflikta situācijā ar tuvinieku, tev nāksies risināt citu problēmas, kļūt par starpnieku. Mēneša nogali vēlams pavadīt ģimenes lokā, doties pelnītā atpūtā pie dabas krūts.

  • Ūdensvīrs:  

Svarīgi būs jautājumi, kas skar tavu privāto dzīvi. Varētu pat teikt, ka līdzcilvēkus iedalīsi pēc izdevīguma principa. Vairāk pievērsīsi uzmanību tam, kā apkārtējie pasniedz sevi sabiedrībā, taču varbūt laiks paskatīties arī pašam uz sevi. Iespējams, kāds nelabvēlis centīsies tev mest sprunguļus ceļā uz panākumiem, taču vai pats nebūsi viņu izprovocējis uz šādu rīcību? Arī attiecības ar mīļoto būs atkarīgas no tevis, tavas attieksmes un saprašanās mākslas. Nav izslēgts, ka tavas aizņemtības dēļ būsiet atsvešinājušies viens no otra. Ja vēlies labot situāciju, tad rīkojies, nesēdi rokas klēpi salicis! Kāds zīmes pārstāvis nolems uzsākt jauna mitekļa celtniecību. Patiks pavadīt laiku līdzīgi domājošo vidū, filozofēt un dalīties ar citiem savās pārdomās.

  • Zivis: 

Mēneša sākumā nebūtu vēlams kārtot attiecību jautājumus, centies neiesaistīties konfliktos ne darbā, ne mājās. Nomāktība un sliktā oma var piesaistīt tikai arvien jaunas problēmas. Vislabāk būtu doties atpūtā, varbūt pat ārpus dzimtenes robežām, relaksēties kādā kūrortā, nodoties SPA procedūrām. Veiksmīgs laiks radošo profesiju pārstāvjiem. Pievērs pastiprinātu uzmanību, kam uzticēties, kam ne un ņem vērā, ka darbs labāk padosies strādājot vienatnē nevis komandā. Gribēsi vairāk laika pavadīt domubiedru kompānijā. Iespējams, redzēsi zīmīgu sapni, kas tevi var novest pie kādas sen gaidītas atbildes. Augusta beigās paredzami lieli naudas tēriņi, nav izslēgts, ka nolemsi labiekārtot savu mitekli un iegādāties jaunus interjera priekšmetus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu