Tavs horoskops janvārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Mežāžiem — šā mēneša jubilāriem — iespējams labvēlīgu pārmaiņu laiks, ja mazāk ļausies apkārtējai depresijai, bet domās par nākotni. Bet par kādu nākotni jādomā pārējiem?

AUNS
Jaunais gads iesāksies uz straujas nots. Viss, kā parasti, būs atkarīgs tieši no jums, jūsu spējas iejusties sabiedrībā, vadīt citus, tajā pašā laikā nepieņemot sasteigtus lēmumus. Veiksmīgi padosies radošas lietas, varat apzināti pievērsties jaunradei, varbūt iestājoties kādos atbilstošos kursos. Partnerattiecību jomā iespējami strīdi, un jūs jau nebūsiet tas, kurš piekāpjas. Nav pat izslēgts, ka rezultātā nolemsiet pārtraukt kādu senu sakaru, bet vēlāk to nožēlosiet. Lai gan, ja pie horizonta būs uzradies kāds jauns kandidāts, daudz neprātosiet un metīsieties jaunos mīlas piedzīvojumos. Nauda var aiziet neprognozētiem pirkumiem. Ar aizdošanu vai aizņemšanos nesteidzieties. Patiks sportot, sacensties, tāpēc ne reizi vien būsiet sastopams sporta zālē.

VĒRSIS
Jums prātā būs lieli plāni, saistīti ar dzīves pārkārtošanu pašos pamatos. Iespējams, gribēsiet sakārtot sen atliktus jautājumus un atbrīvoties no pagātnes ietekmes. Gada sākumā veiksmīgi var kārtoties ar īpašumiem saistītās lietas. Kāds mainīs dzīvesvietu, cits plānos mājvietas būvniecību. Rautin rausieties pēc sava zemes pleķīša. Arī darbā iespējami būtiski pārkārtojumi, sevišķi, ja pats esat vairāk vai mazāk noteicējs. Jūsu attiecības ar kādu cilvēku pietuvosies robežai, kad draudzība pāraug mīlestībā. Vēlēdamies patikt savam iecerētajam, apmeklēsiet skaistumkopšanas salonu un centīsieties nomest lieko svaru.

DVĪŅI
Nedaudz mētāsieties pa dzīvi, mainīsiet savas domas, gribēsiet pārāk daudz kur iesaistīties, bet rezultātā viss var palikt pa vecam. Veiksies tiem, kuri lielu lomu dzīvē atvēl izglītībai un nemitīgi paplašina savu redzesloku. Jums var tikt piedāvāta iespēja doties apmācībā uz citu valsti. Ja nu kas spēs jūs noturēt uz vietas, tad tikai ģimene, emocionālais faktors. Sieviešu kārtas pārstāves par izbrīnu sev var sākt apmeklēt kādus ezoteriskus kursus, meklējot jaunus domubiedrus, kuriem ir citādas, netradicionālas intereses. Pievērsiet uzmanību veselības stāvoklim, jo jums kā vasarā dzimušajam ziema tomēr nav pateicīgākais gada laiks, tāpēc ģērbieties atbilstoši laika apstākļiem!

VĒZIS
Janvāra sākumā nespēsiet vien atgūties no svētku svinēšanas, pavadījāt kopā ar ģimeni. Darbs noteikti nevilinās vēl vismaz līdz padsmitajiem datumiem, tomēr tajā pašā laikā, ja saņemtos, jūs daudz ko paveiktu un liktu labu pamatu visam turpmākajam gadam. Uzmanību var prasīt jautājumi, kas skar dzīvesvietu. Iespējams, plānosiet ģimenes pieaugumu, tāpēc sāksiet apsvērt domu par sava mitekļa paplašināšanu vai pārvākšanos no pilsētas mūriem tuvāk dabai. Bērni var sagādāt pārsteigumus, sevišķi skolas vecuma. Nebrīnieties, ja nauda jau tuvākajās dienās pēc algas saņemšanas būs beigusies.

LAUVA
Daudzpusīgs, iespējām bagātīgs mēnesis, ja vien protat sevi parādīt no labākās puses! Pastāv iespējas apgūt jaunus apvāršņus, gan dodoties komandējumā vai ceļojumā, gan apmeklējot kādu semināru. Jums patiks atrasties sabiedrībā, bez pūlēm uzstāsieties auditorijas priekšā. Iespējams, mainīsies jūsu draugu, paziņu loks, jo sāksiet pārvērtēt attiecības. Mīlas ziņā toties būsiet uzticīgs esošajam partnerim, neraugoties pat uz sīkiem strīdiem jūsu starpā. Kāda Lauva var nolemt sākt privāto biznesu un meklēs kompanjonus vai sponsorus. Vienīgi neiesaistiet šajā pasākumā ģimenes locekļus! Dažiem labākas perspektīvas darba plānā pavērsies citā valstī. Daudz domāsiet, strādāsiet un maz laika atliks atpūtai, bet enerģijas krājumi nevienam nav neizsīkstoši, atcerieties to!

JAUNAVA
Būsiet priecīgs pēc svētku brīvdienām atkal mesties iekšā darbos, kalsiet dižus plānus nākotnei. Jūsu intelektuālās spējas būs maksimumā, spēsiet izcelties ne tikai darba kolektīvā, bet, iespējams, pieteiksi savu dalību kādā erudītu spēlē. Katrā ziņā, būs zudis jūsu pieticības gars, gribēsiet, lai jūs novērtē, pamana, paslavē. Kaut arī komandas darbs padosies, tomēr nav izslēgts, ka ne visi apkārt būs tikpat darbspējīgi kā jūs, tāpēc labāk paļaujieties vairāk uz saviem spēkiem. Būsiet tik ļoti aizrāvies ar darbu un naudas pelnīšanu, ka nemaz neatliks laika tās tērēšanai un kādam atpūtas mirklim kopā ar mīļoto cilvēku, ko otrs var ņemt pie sirds.

SVARI
Mēneša panākumi atkarīgi no jūsu vēlmes darboties. Toties, ja jums uznācis vai turpinās slinkuma periods, neceriet, ka lietas ies uz priekšu pašas par sevi. Kāda lēmuma pieņemšana prasīs ilgāku laiku, nekā pretējā puse būs ar mieru gaidīt, tāpēc, iespējams, palaidīsiet garām labu iespēju nopelnīt vai pamainīt darbu. Ap jums var tikt vērptas intrigas un ne bez pamata. Kāds cilvēks jums sagrozīs galvu, un jūs metīsieties jaunā mīlas dēkā, aizmirsdams par esošajām saistībām. Mēneša nogalē sapratīsiet, ka esat dzīvojis samērā vieglprātīgi, un ar lielu sparu ķersieties klāt nepadarītajiem darbiem vai centīsieties izlīgt ar kādu cilvēku, kam esat nodarījis pāri.

SKORPIONS
Janvāris nesāksies viegli, iespējams, turpināsies pagājušā gada tendences, kādas nepabeigtas lietas vai neatrisinātas attiecības traucēs virzību uz priekšu. Var iznākt saskarties ar konkurentu, nelabvēļu rīcību. Kolēģis apzināti var radīt situācijas, kas jūs kompromitē, sevišķi, ja abi pretendējat uz vienu krēslu. Uzskatiet, ka šis ir pārbaudes laiks, un jūs galu galā esat cīnītājs, tāpēc skatieties acīs patiesībai un neatkāpieties bez uzvaras! Mīlas lietās būsiet kaislīgs, pārsteigumiem bagāts, centīsieties partnerim sagādāt neaizmirstamus mirkļus. Spēkus palīdzēs atjaunot masāžās kurss, peldbaseina apmeklējums. Sargājiet mantu, nepametiet neko bez uzraudzības!

STRĒLNIEKS
Iespējams tikko būsiet atgriezies no kāda ārzemju brauciena, bet plānosiet jau nākamo vai jums piedāvās komandējumu uz citu valsti. Daudz neprātodams, metīsieties jaunā avantūrā. Tomēr, ņemot vērā, ka Strēlnieki iedalās divos tipos, jāsecina, ka ne visi rīkosies vienādi vai vieglprātīgi. Kādam tomēr svarīgāk būs gada pirmo mēnesi izmantot pamatu likšanai turpmākajam periodam, tāpēc viņš aktīvi darbosies biznesa plānā. Iespējams, kāda darba veikšanai būs vajadzīga papildu izglītība, ko centīsies iegūt pašmācībā, izmantojot interneta plašās iespējas. Partnerattiecību jomā alksiet pārmaiņu, tomēr pagaidām tās būs tikai iekšējas vēlmes, jo laika trūkuma dēļ atliksiet sarunu uz vēlāku laiku.

MEŽĀZIS
Labvēlīgu pārmaiņu laiks. Veiksies tiem Mežāžiem, kas mazāk ļausies apkārtējai depresijai un vairāk domās par nākotni, sava labklājības līmeņa celšanu. Tiem, kuri nesaskatīs iespējas darboties uz vietas, parādīsies domas par došanos uz citu valsti, tomēr tas nebūs viegls lēmums, ņemot vērā Mežāža konservatīvismu un pieķeršanos dzimtenei, mājām. Iespējams, kāda filozofiska cilvēka ietekme palīdzēs neapjukt šajā situācijā. Jūsu attiecības ar bērniem būs nedaudz saspringtas, jo viņi izjutīs vecuma barjeru, kas jūs šķir, un nebūs pietiekami atklāti pret jums. Var rasties doma apmeklēt jogas nodarbības. Lēnām arvien vairāk sāksiet apzināties, ka jums trūkst garīgās pasaules, un tieksieties to iepazīt.

ŪDENSVĪRS
Janvāris būs kā tramplīns turpmākajam gadam — jūs varat izdarīt brīnišķu lēcienu un saņemt aplausus vai iegāzties ūdenī ar lielu blīkšķi, izraisot apkārtējos smieklu lēkmi. Esiet piesardzīgs visā, ko veicat, savus plānus pārdomājiet un neklāstiet citiem, lai jūsu idejas netiktu nozagtas. Izdosies kāds darījuma brauciens. Kopumā norisināsies pietiekami svarīgas lietas gandrīz visās dzīves jomās. Kārtosiet rēķinus ar pagātni un gribēsiet veidot jaunu, skaistu dzīvi. Sevišķi interesanti notikumi var risināties jūsu privātajā dzīvē. Nav izslēgts, ka jūs kā zibens no skaidrām debesīm ķers mīlestība un kāds cilvēks iekritīs sirdī uz mūžu. Janvāra nogale paies romantiskās noskaņās.

ZIVIS
Jaunā gada pirmo mēnesi iesāksiet uz sapņainas nots. Varbūt joprojām domās būsiet kādā citā valstī, kurā atpūtāties brīvdienās. Patiks nodarboties ar radošām lietām, sevišķi, ja esat nesen iemīlējies un jūsu gars atrodas lidojumā. Jūsu hobiji, aizraušanās arī būs vairāk filozofiska vai mākslinieciska rakstura. Katru brīvo brīdi pēc darba labprāt pavadīsiet sev tuvu cilvēku lokā, lai gan reizēm jums apniks kņada un vēlēsieties norobežoties no visiem. Ja gada nogalē neesat izrevidējis savu skapi vai rakstāmgaldu, dariet to tagad, lai atbrīvotos no vecajām enerģijām un dotu vietu jaunajām! Izdosies izveidot dažus veiksmīgus sadarbības kontaktus, gūsiet kāda svarīga cilvēka atbalstu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu