Tavs horoskops jūnijam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Šī mēneša jubilāriem Dvīņiem jāievēro mērenība gan ēšanā, gan dzeršanā - tas attiecas pat uz Līgo vakaru! Ko iesaka zvaigznes pārējiem?

AUNS
Tu būsi gatavs stāties pretī dažādiem izaicinājumiem, problēmām, nekas tevi nespēs novirzīt no uzņemtā kursa. Profesionālajā jomā pastāv iespēja izveidot jaunus veiksmīgus sadarbības kontaktus un izcelties priekšniecības acīs. Nav izslēgts kāds tālāks brauciens, bet visticamāk darba darīšanās. Saņemsi sen gaidītu ziņu, varbūt tev tiks piedāvāta kāda projekta vadība ārzemēs. Gados nobriedušākie zīmes pārstāvji iespējams, savas zināšanas lekciju veidā nodos tālāk nākamām paaudzēm. Svētku laiku gan ieteicams pavadīt tuvinieku lokā. Līgo nakts sola patīkamus brīžus, sevišķi neprecētajiem Auniem.

VĒRSIS
Svarīgi notikumi risināsies saistībā ar darba un naudas lietām. Daudz kas būs atkarīgs no iepriekšējām iestrādnēm, tava statusa un autoritātes. Iespējams, mainīsi dzīves vietu vai meklēsi telpas sava biznesa realizēšanai. Nekautrējies izmantot sakarus ar augstākstāvošām personām un palūgt palīdzību, ja nepieciešams. Lēnām mainīsies tavi dzīves uzskati, jo tuvāk būsi garīgajai pasaulei, jo ātrāk atbrīvosies no finansiālā sloga. Naudai dzīvē nebūt nav jānāk caur lielām grūtībām, ja vien esi atradis savu īsto aicinājumu. Partnerattiecībās iestāsies otrais medus mēnesis. Jāņu nakts paies ģimenes lokā, latvju tradīciju garā.

DVĪŅI
Tu tieksies pēc brīvības, neatkarības, necietīsi nekādus ierobežojumus, tomēr visticamāk saskarsies tieši ar pretējo. Katrs, kam nebūs slinkums tev centīsies kaut ko pamācīt, iegalvot un ievilkt savos plānos. Iespējams, lai izrautos no rutīnas, pienākuma un apkārtējo ietekmes, daži pieņems negaidītu lēmumu doties atvaļinājumā. Pievērs uzmanību savam veselības stāvoklim - mirklis atpūtas tev tiešām nāks par labu! Pārmērīga alkohola lietošana nav vēlama pat Līgo vakarā, ievēro mērenību arī ēšanā! Attiecības ar radiniekiem nebūs pārāk spīdošas, tāpēc svētku laiku daudz labprātāk pavadīsi kopā ar mīļoto cilvēku un viņa radiniekiem.

VĒZIS
Būsi aizņemts darba lietas kārtojot, iespējams, vēlēsies paņemt liekas brīvdienas, lai pagarinātu vasaras Saulgriežu svētkus, tāpēc mēneša sākumā rausies melnās miesās. Kāds cilvēks tieksies pēc tavas sabiedrības, tomēr diez vai tam par pamatu būs simpātijas, drīzāk aprēķins. Izcelsies izglītības jomā strādājošie Vēži, arī savu bērnu audzināšana ies no rokas. Tu kļūsi par tādu kā uzticības personu vairākiem cilvēkiem. Iespējams, apsvērsi domu apgūt sociālā darbinieka profesiju. Līgo naktī kopā ar savu otro pusīti dosies papardes zieda meklējumos. Jaunas iepazīšanās gan nebūs noturīgas, to ņem vērā!

LAUVA
Tev prātā būs tikai domas par mīlestību. Kāda Lauva vēl tikai meklēs savu ideālo partneri, cita jau plānos kāzu dzeršanu ar esošo. Labs laiks nelielai atelpai – ceļojumam, atvaļinājumam kopā ar otro pusīti. Arī Jāņos visticamāk būsiet kopā un līksmosiet. Savukārt, tiem, kas jau sen precēti ieteicams neskatīties pa kreisi, bet gan pamēģināt atklāt laulātajā draugā jaunas īpašības un iemīlēties vēlreiz. Tev patiks gatavot ēdienu, rūpēties par jauku gaisotni mājās un uzņemt viesus. Ņemot vērā, ka darba lietas paliks otrajā plānā, pārliecinies, ka ir kāds kam uzticēt savus pienākumus tavas prombūtnes laikā. Naudas kā par brīnumu netrūks!

JAUNAVA
Tu, kā jau parasti būsi ieracies darbos līdz acīm, tomēr zvaigznes brīdina – pārstrādāšanās draud ar veselības problēmām! Pienācis laiks pelnītai atpūtai, tāpēc nemaz necenties uzņemties liekus pienākumus, lai tikai nopelnītu, sevišķi jau svētkos. Mīļotais cilvēks būs sailgojies pēc tevis un gādās par dažādiem pārsteigumiem, lai pievērstu tavu uzmanību. Atalgo viņu vismaz ar biežāku savu klātbūtni! Teicami veidosies attiecības ar darba kolēģiem, ar kādu kļūsiet pat tik nešķirami, ka aicināsi viņu kopā pavadīt Līgo vakaru. Atsakies no dažādiem slepeniem gājieniem, afērām, daudz vairāk vinnēsi, ja būsi atklāts, godīgs.

SVARI
Uzlabosies gaisotne kolektīvā un galvenokārt par to varēs pateikties tieši tev. Lieliski darbosies kā vidutājs arī darba pienākumus veicot. Patiks radošas nodarbes, arī pasākumu organizēšana. Tu būsi sabiedrisks un labprāt darbosies komandā. Iespējams, gatavosi saviem kolēģiem pārsteigumu, piemēram, kopīgu Līgo svinēšanu. Jo vairāk savā dzīvē ļausi ieplūst brīvības gaisam, pielietosi nestandarta metodes, jo ražīgāk darbosies un neizpaliks arī atalgojums. Mīlas jomā veiksies, droši ļauj otram cilvēkam sevi palutināt. Mājas dzīvē ar sevišķu saimnieciskumu neizcelsies, labāk apmeklēsi dažādus pasākumus, atpūtīsies.

SKORPIONS
Mēneša sākumā Skorpions kārtos svarīgas lietas – kādas nu katram tās ir. Ja neesi pārliecināts par savu lēmumu pareizību vai nezini, kā rīkoties kādā grūtā situācijā, jautā padomu speciālistiem, kas dotajā jomā ir profesionāļi. Kaut gan nav izslēgts, ka tu pats pie tādiem attiecies un kā reiz dod padomus citiem. Naudas lietās varēsi paļauties tikai uz sevi, iespējams, plānosi kādu lielāku pirkumu vai tālu braucienu. Privātajā dzīvē sevišķas pārmaiņas nav gaidāmas, ja turpināsi būt tik noslēgts un nekomunikabls. Centies vismaz svētku laikā būt pretimnākošāks attiecībās ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS
Darba netrūks, iespējams, nonāksi laika trūkumā. Centies neuzņemties nekādu liekus pienākumus, pirms neesi ticis galā ar esošajiem. Tava oma un vēlmes būs mainīgas un atsauksies uz attiecībām ar līdzcilvēkiem. Izglītības jomā strādājošajiem miera nebūs ne dienu, ne nakti, kamēr nebūs garām izlaiduma laiks. Nebūs brīnums, ka vienā brīdī tavs pacietības mērs būs pilns un tu pieņemsi kādus radikālus lēmumus. Daži Strēlnieki mierinājumu gūs dodoties ceļojumā, citi baudot divvientulību ar mīļoto cilvēku. Katrā ziņā Jāņu laiku noteikti pacenties izbrīvēt atpūtai!
 
MEŽĀZIS
Klāt fundamentālas pārmaiņas, jautājums tikai vai tās ir plānotas vai darbojas liktens un ietekmē tavu dzīvi. Kāds mainīs darbu, cits dzīves vietu. Varbūt jau sen bija laiks izkustēties no iesūnējušās vietiņas un paskatīties uz dzīvi jaunās krāsās? Katrā ziņā viss, kas notiek, notiek uz labu, tāpēc sāc tik rīkoties! Lielu vērību pievērsīsi ar māju, ģimeni saistītām lietām. Tev patiks, gatavoties Saulgriežu svētkiem, varbūt pat centīsies iegūt kādu informāciju par senlatviešu tradīcijām, lai tās piekoptu Līgo vakarā. Vari kopā ar bērniem apmeklēt Zāļu tirgu. Ielūdz ciemos arī kādu kolēģi vai draugu.

ŪDENSVĪRS
Vasarai sākoties prātosi, kā savienot darbu ar atpūtu. No vienas puses labs laiks dažādām sabiedriskajām aktivitātēm, karjeras uzspodrināšanai, bet no otras - atpūtai. Tava otrā pusīte, protams, atbalstīs pēdējo, tāpēc izej vismaz uz kaut kādiem kompromisiem. Izcelsies ar savām prāta spējām, varbūt sekmīgi pabeigsi kursus vai skolu un plānosi jau nākamo apmācību. Naudas lietas sakārtosies, ja mazāk par tām domāsi. Tāpēc, ja vēlies kaut ko iegādāties – nebremzē! Var nedaudz sarežģīties attiecības ar kādu draugu, tomēr ne tavas vainas pēc. Gan jau paies laiks un viss nostāsies savās vietās. Jāņos līksmosi no sirds!

ZIVIS
Vasara klāt! Tu beidzot varēsi uzelpot un doties ilgi kārotajā atvaļinājumā. Iespējams, daži nepabeigti darbiņi tomēr var likt par sevi manīt un izjaukt labo omu, tomēr gan jau tu radīsi kādu oriģinālu risinājumus, kā savienot lietderīgo ar patīkamo. Katrā ziņā, tava otrā pusīte būs pretimnākoša, labprāt izpalīdzēs, arī draugi būs atsaucīgi. Līgo svētkus pavadīsi jautrā noskaņā, bet nav teikts, ka šajā valstī. Tev patiks ceļot, un, ja vien finanšu līdzekļi atļaus metīsies trakās avantūrās. Dažas Zivis nolems, ka pienācis laiks apgūt autovadītāja prasmi, tāpēc pieteiksies kursos. Kopumā tev veiksies dažādās jomās, tai skaitā mīlas!
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu