Tavs horoskops septembrim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septembra sākumā Auni var gūt triumfālus panākumus, Vēršiem 1. septembris jāvelta draudzībai, savukārt Lauvām mēneša pirmā nedēļa jāpavada mierīgi. Uzzini, ko zvaigznes sola tavai horoskopa zīmei nākammēnes!

AUNS

Mēneša sākums labvēlīgs neapturamai virzībai uz mērķi, drošsirdīgai rīcībai. Atbilstoši rīkojoties, var gūt triumfālus panākumus. Noderīgas ir grupveida nodarbības, kas liks jums saprast savu vietu sabiedrībā, kļūt izpalīdzīgākam. 3. septembris piemērots, lai uzkrātu zināšanas. Varat iestāties kādos kursos. Iespējams, gribēsiet veidot dzimtas ciltskoku. Savukārt 5. un 6. septembris veiksmīgs braucieniem, ceļojumiem, tirdzniecībai, tiesu darbiem. Mēneša vidū varat lielāku uzmanību veltīt partnerattiecībām, izrunāties ar mīļoto, sarīkot romantiskas vakariņas. Veiksies sporta pasākumos, varat arī sākt vingrot vai kopā ar partneri apmeklēt deju kursus. Sevišķi piemērots tam izrādīsies 24., 25. septembris.

VĒRSIS

Vērsim aktīvs mēneša sākums, jau 1. septembris ir diena, kas jāvelta draudzībai, savstarpējai atklātībai, apvienībai. Šajā dienā ieteicams veikt principiālus pārkārtojumus, kuri, iespējams, ietekmēs visu tālāko mēnesi. Tie, kas aizraujas ar ezoterisko dzīves jomu, var padomāt par attiecīgu mācību sākšanu. Kaut arī Vērsis pēc dabas vairāk ir praktisks, lietišķs, tomēr arī viņam nenāks par ļaunu iepazīt filozofiskos pasaules uzskatus. Labs laiks celtniecības sākšanai, nekustamā īpašuma iegādei. Varat arī vienkārši labiekārtot savu dzīvesvietu. Jūsu dzīvē var atkārtoties kāda jau bijusi situācija, tomēr jūs atkal nezināsiet, kādu lēmumu pieņemt. Neizdabājiet nevienam, bet tai pašā laikā nenodariet arī pāri!

DVĪŅI

Jums savas spējas jāpierāda 3., 4. septembrī, kad Mēness atradīsies Dvīņu zīmē. Šajā laikā varat padomāt gan par netāliem braucieniem, gan kādu kursu sākšanu, tāpat mēneša pirmās dienas vēl var izmantot līgumu parakstīšanai. Nākamās aktivitātes ieteicamas, sākot no mēneša vidus, bet laika posmu no 5. līdz 11. septembrim varat padzīvot mazliet mierīgāk, pievēršot lielāku uzmanību savam izskatam, veselībai. Starp citu, 11. septembris labvēlīgs talismana iegādei. Kā jau Dvīņu zīmes pārstāvim jums vislabāk aizsardzībai noderēs tīģeracs. Mīļotais cilvēks var izteikt kādus pārmetumus par jūsu mainīgo garastāvokli. Mēneša pēdējā dienā atkal iestājas nedaudz līdzīga situācija kā septembra sākumā, tāpēc zvaigžņotie ieteikumi attiecīgi piemērojami arī šim laikam. 

VĒZIS

Jums kā parasti pirmajā vietā būs ģimene, un patiesi mēneša sākumā varat pievērsties mājas lietām. Tomēr no 10. septembra ieteicams veltīt uzmanību arī sev. Tā, piemēram, veiksmīgi izdosies sākt kādas mācības, īpaši, ja tās skar psiholoģisko, filozofisko jomu. Mēneša vidū var veiksmīgi kārtot lietas ar augstākstāvošām personām. 22. septembris piemērots laulības slēgšanai. Varat arī saderināties vai vienkārši pavadīt šo dienu romantiskā gaisotnē, sarīkojot sev un partnerim īpašus svētkus. Septembra nogale emocionāla, tomēr, vai pozitīvā vai tomēr nedaudz negatīvā plānā, lielā mērā būs atkarīgs no iepriekš paveiktā, piedzīvotā. Varat iepirkties, papildināt savu garderobi!

LAUVA

Septembra pirmā nedēļa pavadāma mierīgi. Ieplānotas un pārdomātas lietas, protams, atlikt nevajag, toties spontānums gan neatmaksāsies. Varat kārtot darba lietas, ja spējat iztikt bez dusmu lēkmēm. Ja kāds būs jūs aizvainojis, tad gan lai sargās! Varat attīrīt māju, dedzināt sveces, kūpināt vīraku. Ja kāds ieplānojis labiekārtošanas darbus savā miteklī, arī to droši var veikt. Īpaši veiksmīgi datumi remonta, celtniecības sākšanai būs 9., 10. un 28. septembris. Kaut arī darbs būs pirmajā vietā, tomēr arī tuviem cilvēkiem jāveltī vairāk mīlestības, rūpju, uzmanības. Tomēr svarīgi, cik lielā mērā jūs to darīsiet no sirds, ar patiesu vēlmi palīdzēt, jo uzspiestas lietas tāpat nedos rezultātu. Ja telefons sabojājas, neuztraucieties, vismaz kādu mirkli jums būs atelpa!

JAUNAVA

Ja esat nolēmis pievērsties veselības uzlabošanai un attīrīt organismu, varat to veikt no 4. septembra. Veiksies kolektīvi pasākumi, kaut arī pats, iespējams, tieksieties pēc vientulības. Jums vairāk jāveicina savstarpējā saskaņa ģimenē, tuvinieku pulkā. 20., 21. septembris piemērots kā sīku, tā nozīmīgu lietu iesākumam. Varat saņemt gados vecāku radinieku atbalstu. Septembra beigās var atrisināties kādas naudas problēmas. Iespējams, atgūsiet parādu vai pats spēsiet atdot aizdevumu. Gados jaunākos interesēs mācības. 24. septembris būs enerģētisks laiks, kad varat izjust īpašu kosmisku ietekmi. Kāda Jaunava, iespējams, nolems pievērsties dziedniecībai, tā vispirms palīdzot pati sev, vēlāk citiem.

SVARI

Aktīvs laiks. Jo vairāk uzmanības veltīsiet sev, jo vairāk pēc tam būsiet spējīgs dot citiem. Papildiniet zināšanas, turklāt šoreiz izvēloties nevis kaut ko praktisku, bet sirdij tīkamu. Jums veiksmīgākais laiks šomēnes, sākot no 12. septembra, kad varat gan kārtot darba lietas, gan personīgās. Ja vēlaties, iespējams arī uzlabot figūru. Sevišķi veiksmīgs mēnesis māksliniecisko profesiju pārstāvjiem. Arī visiem pārējiem Svaru zīmes pārstāvjiem ieteicams kaut vai hobija līmenī sabalansēt lietišķo dzīves pusi ar radošo, darbu ar atpūtu. 23. septembrī sākas jūsu laiks, jo Saule ieiet Svaru zīmē. Cepiet torti, gatavojieties ciemiņu uzņemšanai! Skaistumkopšanas salona apmeklējumam piemērots 12., 13. septembris.

SKORPIONS

Skorpioni kā jau parasti būs gana aktīvi un sevišķi nebūs ne jāskubina, ne jāpamāca. Darbā izdosies viss stratēģiski izplānotais, bet emocijas labāk atstāt privātajai dzīvei. 15., 16. septembris paies kaislīgi, sevišķi tiem, kas tikko iepazinušies vai devušies medusmēnesī. Variet ļauties mīlestībai, baudai, atpūtai. Ja vēlaties uzkarsēt asinis vēl vairāk, variet doties uz kādu silto zemi, lai atpūstos. Septembra nogale piemērota lielākiem pirkumiem, kurus jau kādu laiku esat atlicis. Sevišķi veiksmīgs šajā ziņā 27.–30. septembris. Lietojiet uzturā graudaugus, tā jūs vienmēr būsiet labā fiziskajā formā un nežēlosieties arī par savām spriešanas spējām. Bērni var justies nedaudz apspiesti, ja savus padomus sniegsiet jums raksturīgajā veidā.

STRĒLNIEKS

Lielais pasaules apceļotājs Strēlnieks arī septembrī uz vietas nesēdēs, bet dosies iekarot svešas zemes. Varat patīkamo apvienot ar lietderīgo un, atrodoties citā valstī, painteresēties par sadarbības iespējām vai mācībām. Ieteicamie datumi braucienu sākšanai — 3.–5., 12., 17.–22. septembris. Tomēr arī mājās palicējiem garlaicīgi nebūs, jo darba un dažādu pasākumu netrūks. Arī saskaroties ar kādu ne pārāk patīkamu situāciju, nezaudēsiet sev piemītošo optimismu un veiksmīgi tiksiet ārā no krīzes. Raugiet, lai jūsu plāni, ieceres nebūtu utopiskas, arī tas pasargās jūs no neveiksmes. Dažiem patiks ieskatīties zvaigžņu solījumos vai apmeklēt astrologu, tomēr vairāk paļausieties uz saviem spēkiem. Pedagogus gaida saspringts mēnesis.

MEŽĀZIS

Mežāzis būs noskaņots lietišķi. Tad ta brīnums, vai tad mēdz būt arī citādi? Katrā ziņā jaunu darbu sākšanai piemērots laiks, kad iestājas Jauns mēness, tātad — sākot no 19. septembra, varat savas ieceres realizēt dzīvē. Mēneša sākumu varat izmantot plānošanai, sakaru veidošanai un informācijas uzkrāšanai. Ļaujiet savā dzīvē ienākt arī mīlestībai, jo nevarat taču noliegt, ka esat pēc dabas romantiķis. 20., 21., 28. septembris piemēroti partnerattiecībām. Tikai neizrādiet sev piemītošo stūrgalvību! Iekļaujiet savā apkārtnē pēc iespējas vairāk dzeltenās krāsas, lai veicinātu dzīvesprieku, un apmeklējiet kādreiz solāriju! Mēneša nogalē var parādīties tieksme pēc gardiem ēdieniem, atļaujiet sev arī šo baudu!

ŪDENSVĪRS

Mēneša pirmajās dienās nekādas lielās aktivitātes nav vēlamas. Vairāk pafilozofējiet par dzīvi, palasiet ezotērisku literatūru, padariet kādus mājas darbus. Jūsu enerģija veiksmīgāk izpaudīsies pēc 15. septembra, kad arī izlemiet, kam tieši gribat veltīt vairāk uzmanības — darbam vai privātajai dzīvei. Varat pārbaudīt kādas attiecības, iespējams, jūs nedaudz dzīvojat ilūzijās, jo konkrētais cilvēks nemaz nav jūsu draugs, bet tikai paziņa. 27. septembris piemērots partnerattiecību stiprināšanai. Labs laiks, lai darbotos grupās un kopā ar domubiedriem plānotu nākotni. Vairāk laika pavadiet kopā ar atvasītēm, painteresējieties par viņu dienas gaitām, draugiem. Varat iegādāties sadzīves tehniku. Palutiniet sevi ar jaunu fotoaparātu.

ZIVIS

Jūs lieku reizi nebūs jāmudina pasapņot, labprāt darīsiet to gan kopā ar draugiem, gan vienatnē. Ievirziet savu radošo enerģiju profesionālā gultnē, tad ieguvēji būs visi! Tomēr dažas dienas šomēnes nav tās piemērotākās, lai ļautos straumei, jo varat nonākt negatīvā ietekmē. Tātad esiet piesardzīgs — 14., 19., 20. un sevišķi 25. septembrī, kad emocijas var ņemt virsroku. Darba lietas veiksmīgi kārtosies, ja sajutīsiet kādas ietekmīgas personas atbalstu. Piemēram, nopietnu lietu sākšanai laba diena ir 28. septembris. Varat arī stāties darbā. Ja noteikti gribat iepirkties, izmantojiet tam mēneša nogali! Dažas Zivju zīmes sievietes būs visai izvēlīgas, un mīļotā cilvēka uzmanība kādu brīdi viņām var likties uzmācīga. Iespējams, jums prātā būs kāds cits kandidāts uz jūsu roku un sirdi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu