Tehniskās apskates naktī pārbaudītas 648 automašīnas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tehniskās apskates naktī, 30.augustā tika pārbaudītas 648 automašīnas. Lielākā daļa transportlīdzekļu vadītāju izmantoja iespēju veikt sava auto bezmaksas diagnostiku, bet trešdaļa – tehnisko apskati.

«Darbs ritēja savstarpējas sapratnes gaisotnē,» stāsta SIA «Auteko & TŰV Latvija» valdes loceklis Aivars Amoliņš. «Klienti bija ieinteresēti uzzināt kāds ir reālais viņu automašīnas tehniskais stāvoklis, ko laipni skaidroja tehniskās apskates darbinieki. Pamatā uz auto pārbaudi tika vestas automašīnas, kuras bija vecākas par septiņiem gadiem, kas ir apsveicami, ka tieši šo auto īpašniekiem rūp spēkratu tehniskais stāvoklis un līdz ar to arī drošība uz ceļiem.»

Pēc aptuvenām aplēsēm pagājušajā naktī tehniskās apskates staciju apmeklēja pāris tūkstoši interesentu. Lielu atsaucību guva «Drošas braukšanas skolas» pasniedzēji, kuri aicināja pasākuma apmeklētājus pārliecināties par savām iemaņām uz ceļa nestandarta situācijās un izmēģināt savus spēkus testos «Dzērāju brilles», «Puķīte» un «Čūska».

Informatīvi izklaidējošā pasākuma «nagla» bija Austrumeiropas «Streetbike Freestyle» čempiona Jāņa Rozīša un viņa sievas Sandras sniegtais moto šovs. Pieprasīti bija auto apgāšanās un auto tuninga stendi, kā arī Rīgas Motormuzeja ekspresizstāde.

«Ņemot vērā sabiedrības interesi un kopīgo mērķi – «Mēs par drošu auto!», iespējams, šāds pasākums tiks rīkots arī turpmāk,» komentē Amoliņš.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu