Teikā durvis vērs jauna radošā studija ģimenēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar atvērto durvju dienu 12. martā savu darbību uzsāks radošā studija ģimenēm BeArt, kas savu vietu atradusi VEF teritorijā Teikā.

Studijā no rītiem tiks dota iespēja pašiem mazākajiem rosīties Cāļu skolā, pēcpusdienā uz daudzveidīgu nodarbību klāstu tiks aicināti skolēni, bet vakari būs atvēlēti pieaugušajiem, lai ne vien attīstītu savus mākslinieciskos talantus, bet arī diskutētu par aktuāliem jautājumiem vieslekcijās.

Atvērto durvju dienā no plkst. 14:00 – 19:00 mājīgā gaisotnē būs iespējams iepazīties ar nodarbību vadītājiem, gleznot, veidot košas pavasara ziedu/augu kompozīcijas, iepazīt stencila iespējas un kopā radīt Savu pavasari. Pirmsskolas vecuma bērni tiks gaidīti uz bezmaksas Orff mūzikas nodarbībām plkst. 16:00 un 17:00.

Studijas būtība ir visiem kopā (lieliem un maziem) radoši darīt to, kas māca, rosina, iedvesmo un izmaina ne tikai paša darītāja prasmes un attieksmi, bet ar savu darbošanās prieku aizrauj un dara labākus arī citus. Floristikas, vizuāli plastiskās mākslas, rokdarbu, dizaina, foto, mūzikas un dažādas citas nodarbības palīdzēs labāk saprast savas spējas, mērķus un talantus.

www.facebook.com/studijabeart

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu