«Tele2» uzņēmumiem piedāvā «iPhone 5» par 600 latiem (37)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Mobilo sakaru operators «Tele2» sācis piedāvāt jaunāko «iPhone 5» saviem korporatīvajiem klientiem par cenu 599 lati vai arī uz nomaksu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Tele2» sabiedrisko attiecību konsultante Egita Māliņa.

««Tele2» korporatīvajiem klientiem (uzņēmumiem), slēdzot līgumu uz diviem gadiem, ir pieejamas divas «iPhone 5» iegādes iespējas - pirkt uzreiz par pilnu cenu 599 latu apmērā vai veikt pirmo iemaksu 99 latu apmērā ar ikmēneša maksājumu no 21,95 latiem atkarībā no izvēlētā tarifu plāna,» informē operators.

Arī privātpersonas var interesēties par iespējām iegādāties «iPhone 5», un «Tele2» katru pieprasījumu izskatīs individuāli, teikts paziņojumā medijiem.

Kā izriet no «Apple» mājaslapas «www.apple.com», operatoram nepiesaistīta «iPhone 5» cena ASV «Apple» interneta veikalā ar piegādi trīs vai četru nedēļu laikā ir 649 ASV dolāri (355 lati) par vienkāršāko modeli ar 16 gigabaitu (Gb) iekšējo atmiņu.

Interneta tirdzniecības vietnē «eBay» ir plašs «iPhone 5» piedāvājums, cenas svārstās starp 700 ASV dolāriem (385 latiem) līdz virs 1000 ASV dolāriem (virs 550 latiem) par 16 Gb modeli.

Ar paziņojumu par iespēju iegūt «iPhone5», par kura oficiālo tirgošanu Latvijā patlaban nav informācijas, «Tele2» ir apsteidzis populārā «Apple» telefona oficiālo izplatītāju «Latvijas Mobilais telefons» (LMT). Visticamāk, «Tele2» savus «iPhone 5» modeļus iegūst tā sauktajā «pelēkajā tirgū», pērkot ar konkrētu operatoru nesaistītus telefonus ārpus Latvijas. Tuvākā valsts, kur «Tele2» grupai ir korporatīvais sēdeklis un kur «Tele2» un citi operatori - arī LMT mātesuzņēmums «TeliaSonera» - jau oficiāli izplata «iPhone 5», ir Zviedrija.

To arī netieši apstiprina «Tele2», savā paziņojumā rakstot: »«Tele2» nav oficiālais «Apple» produkcijas izplatītājs Latvijā. Taču augsta klientu apkalpošanas kvalitāte ir «Tele2» prioritāte, tāpēc «Tele2» vienmēr meklē risinājumus, kas atbilst klientu vajadzībām. Tas nozīmē, ka, ja kāds «Tele2» klients vēlas lietot telefonu, kas nav «Tele2» piedāvājumā, mobilo sakaru operators palīdz to iegādāties - «Tele2» kā starptautiskam uzņēmumam ir laba sadarbība ar Eiropas telefonu izplatītājiem, kas nodrošina jebkura telefona pieejamību.»

Kā konstatēja «Nozare.lv», Zviedrijas oficiālā «Apple Store» operatoram nepiesaistītu «iPhone 5» ar 16 Gb atmiņu tirgo par 5995 zviedru kronām (492 latiem). Lielbritānija «Apple Store» to pašu modeli piedāvā par 529 mārciņām (460 latiem), bet Vācijā - par 679 eiro (475 latiem).

Jau ziņots, ka «iPhone 5» izstrādātājs «Apple» Latviju ir apzināti atstājis ārpus jaunā telefona tirdzniecības sākšanas otrās kārtas, kas 28.septembrī sākās vairākas valstīs, arī Lietuvā un Igaunijā.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu