Televīzijas piedāvās gadu mijas raidījumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Televīzijas šovakar pārraidīs Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) gadumijas uzrunu sabiedrībai, dažādu sabiedrībā zināmu cilvēku apsveikumus Jaunajā gadā, kā arī īpašu svētku programmu. 

Latvijas Televīzijā (LTV), kanālos LNT un «TV3» plkst.23.45 Latvijas iedzīvotājus uzrunās Ministru prezidents Dombrovskis, bet tieši pusnaktī ar salūtu tiks sagaidīts Jaunais gads. 

Televīzijas kanāls LNT šovakar plkst.21.10 piedāvās «Sirsnīgāko gada notikumu koncertu», plkst.23.35 pārraidīs arī eksprezidentu Gunta Ulmaņa un Vairas Vīķes-Freibergas apsveikumus Jaunajā gadā, bet plkst.23.45 ar svētku runu uzstāsies eksprezidents Valdis Zatlers un Rīgas mērs Nils Ušakovs. Savukārt plkst.23.55 LNT paredzējusi pārraidīt Valsts prezidenta Andra Bērziņa apsveikumu Jaunajā gadā. 
 
Televīzijas šovakar skatītājiem piedāvās arī īpaši veidotas pārraides. LTV 7.kanāls šodien plkst.12.55 tiešraidē piedāvās Špenglera hokeja kausa lielo fināla spēli, bet plkst.19.05 sāksies Lielbritānijas muzikāli izklaidējošais šovs «Viesības ar Tomu Džonsu». Plkst.20.20 LTV7 aicinās dejot un līdzi dziedāt popzvaigznes Laura Reinika koncertšovā «Es skrienu», bet pēc pusnakts, plkst.1.55, LTV7 ēterā būs labākās latviešu mūzikas izlase, ko veidos «Mikrofona» aptaujas dziesmas. 
 
LTV 1.kanāls šovakar pēc ziņu raidījuma «Panorāma» plkst.21.20 klausītājus un skatītājus aicinās uz Vecgada balli kopā ar čellu trio «Melo-M», to vadīs žurnālists Andrejs Volmārs. 
 
Kanāls «TV3» skatītājiem no plkst.22.25 piedāvās Vecgada šovu «Mūsu zelta mirkļi», kas turpināsies arī pēc pusnakts, bet plkst.0.15 sāksies svētku izklaides šovs «Ielūdz Baiba un Valters - dziedi, dejo, smejies!». 
 
Savukārt svētdien, 1.janvārī, plkst.14.45 LTV ēterā būs iespēja noskatīties Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzrunu.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu