«The Beatles» dalībnieku dēli plāno izveidot grupu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Angļu mūziķa Pola Makartnija dēls pieļauj, ka leģendārās grupas «The Beatles» dalībnieku bērni varētu dibināt paši savu grupu. 

Mūziķis Džeimss Makartnijs atklājis, ka plāno dibināt grupu «The Beatles - The Next Generation» ar agrākās grupas līdera Džona Lenona dēlu Šonu, ģitārista Džordža Harisona dēlu Dani un bundzinieka Ringo Stāra dēlu Zaku Stārkiju.  

«Es piedalītos,» intervijā televīzijas kanāla BBC mājaslapai teica 34 gadus vecais Džeimss Makartnijs. «Šķita, ka Šons labprāt piedalītos, tāpat kā Dani.» Viņš piebilda, ka Stārkijs izrādījis mazāk entuziasma, taču cer, ka ideju izdosies īstenot. 

Četras «The Beatles» atvases sekojušas tēvu pēdās un kļuvušas par mūziķiem. 

Šons Lenons dzīvo Ņujorkā un darbojas kā dziedātājs un dziesmu tekstu autors, savukārt Dani Harisons ir Londonas rokgrupas «thenewno2» līderis. Stārkijs, tāpat kā tēvs, kļuvis par bundzinieku, un viņš spēlējis vairākās rokgrupās, tostarp «Oasis» un «The Who». 

Džeimss Makartnijs «sapņo pārspēt «The Beatles»». «Šaubos, vai spēju to izdarīt,» viņš sacīja. «Labākajā gadījumā es vēlētos līdzināties «The Beatles», taču pat tas ir ļoti grūti.» 

Makartnijs jaunākais otrdien uzstājās slavenajā rokenrola mūzikas klubā «The Cavern Club» Liverpūlē, kur aizsākās «The Beatles» ceļš uz slavu. 

Pols Makartnijs darbojies kā producents divos dēla albumos.

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu