«The Solid» publicē jaunu dziesmu un debijas videoklipu «Tomorrow»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Rokgrupa «The Solid»  piedāvā klausītājiem savu jauno dziesmu «Tomorrow», kā arī grupas debijas videoklipu.

Dziesma «Tomorrow» ir jau trešais grupas šogad izdotais singls no gaidāmā albuma, ko plānots pabeigt gada nogalē. Ieraksts tapis sadarbībā ar Mārupes studiju «KS Records» un skaņu inženieri Kārli Šteinmani. Mūzikas un teksta autors – Andris Ēvelis, dziesmas ilgums - 03:22 minūtes.

Ar šo dziesmu «The Solid» laiž klajā arī savu debijas videoklipu, kas maija sākumā tika uzņemts Rīgas Teikas vidusskolas telpās. Klipu filmējuši, režisējuši, kā arī montāžu veikuši paši grupas dalībnieki, piedaloties režisorei Lainei Rūdolfai, operatoram Reinim Janulim, gaismotājam Rūdolfam Purvietim un stilistei Laimai Ūdrei. The Solid saka īpašu paldies par atbalstu un pretimnākšanu Rīgas Teikas vidusskolai, veikalam «Baba», kā arī personīgi Elīnai Cēsniecei, Aleksai Ēvelei un Silvestram Lorencam.

Singlu «Tomorrow», kā arī citas grupas dziesmas koncertā būs iespējams dzirdēt 30.jūnijā Stelpē festivālā «Pīlādzis», kur The Solid uzstāsies uz Meža skatuves kopā ar grupām IndyGo, Goran Gora, AK69, HMP?, All Day Long un Black Apple Market.

Vairāk par The Solid iespējams uzzināt, apmeklējot tās sociālo tīklu lapas «draugiem.lv/thesolid»  un «facebook.com/thesolidofficial».

Singla «Tomorrow» video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu