«The Vaccines»: Rianna nav īsta māksliniece (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu rokgrupa «The Vaccines» nopēlusi barbadosiešu dziedātāju Riannu, jo viņa pati nesacerot savas dziesmas. «Rianna nav māksliniece - viņai ir 15 tekstu autori, 15 mūzikas autori un 15 producenti, kas cīnās par vietu viņas albumos,» grupas ģitārists Fredijs Kovans teica britu izklaides ziņu portālam «Digital Spy». «Es neiebilstu pret to, taču pats neko tādu nedarītu.» 

Viņš kritizēja arī britu rokgrupu «Coldplay» par sadarbošanos ar Riannu dziesmā «Princess of China». «Es neesmu dzirdējis šo dziesmu, taču tie ir «Coldplay». Viņi darīs visu, lai tikai būtu populārākā grupa pasaulē, vēl populārāka par «U2»,» viņš uzskata.

«Viņi to dara ļoti labi un vēl nav izdevuši sliktu albumu, tāpēc visu cieņu,» viņš turpina. «Es nevēršos pret šāda veida sadarbību, taču nedomāju, ka pats jebkad tādā iesaistīšos. Tai nepieciešama mākslinieciska vērtība.»

Savukārt «The Vaccines» līderis Džastins Jangs izteicies, ka Krievijas iedzīvotāji «apātiski» reaģējot uz pankgrupas «Pussy Riot» tiesas procesu. Intervijā žurnālam NME dziedātājs sacīja, ka «Pussy Riot» liktenis guvis lielāku rezonansi Rietumos, nevis Krievijā. Viņš norādīja, ka grupas dalībnieču notiesāšana «sagrāvusi [Krievijas] fasādi» un iznīcinājusi ilūziju, ka tā darbojas līdzīgi Rietumu valstīm.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu