«Tikai ar ielūgumiem» beidzot izjoko vīnzini Šomasi (191)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

TV3 Raidījums «Tikai ar ielūgumiem» vakar, 15. oktobrī uzsāka sezonu. Raidījuma sadaļa par slavenību izjokošanu jau pirmajā epizodē sajūsmināja skatītājus, jo tika izjokotas trīs smalkas sabiedrības dāmas.

Uz it kā jauna raidījuma «Vīna pasaule» filmēšanu tiek aicinātas trīs smalkas sabiedrības dāmas, kas  degustēja vīnu. Raidījumā piedalījās uzņēmēja Marika Ģederte, žurnāliste Ieva Adamss un dziedātāja Liene Šomase. Dāmas piedalījās 3 jaunu vīnu degustācijā, baudot it kā Itālijā, Spānijā un Kalifornijā tapušu vīnu. Patiesībā vīns ir viens un tas pats. Vīnu vajadzēja vērtēt 10 baļļu sistēmā.Raidījuma vadītāja lomā iejutās Rihards Lepers, kas dažkārt dāmām jauca prātu.Vīna baudītājas deva savu vērtējumu katram no vīniem, dodot dažādus vērtējumus. Baudot otru vīnu, pirmais nešķita tik baudāms.

Dāmas to raksturoja apmēram tā: «šim ir labāka buķete», «tas ir piepildīts kā spāņa sirds ar vērša asinīm» , «pēc buķetes liekas, ka baudāms ar gaļu». Savukārt trešais vīns dāmām garšoja vislabāk un tas saņēma visaugstāko vērtējumu. Par favorītu kļuva spāņu vīns. Kopumā var nonākt pie secinājuma, ka ar katru glāzi vīns garšo arvien labāk. Atklājot, ka patiesībā dāmas ir izjokotas un tām tika piedāvāts viens un tas pats vīns, Ieva un Marika joku uztvēra ar smiekliem un prata gardi pasmieties par sevi, taču Liene sadusmojās, noteica, ka tas ir cūciski un lepnā vientulībā pameta jautro kompāniju, sakot, ka ar humora izjūtu viņai viss ir kārtībā. Raidījuma sadaļa par slavenību izjokošanu skatāma ieraksta 16:53 minūtē. 

Komentāri (191)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu