«Tikai ar ielūgumiem» izjoko Leganti un citas slavenības (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Students Kārlis izliekas par slavenību sen satiktu paziņu, uzsākot ar tiem draudzīgu sarunu un minot kādu pasākumu, kurā abi it kā ir tikušies. 

Jāni Stībeli Kārlis esot saticis festivālā «Tomorrowland», tomēr Stībelis neko tādu neatceras, viņš ņem palīgā menedžeri, kura arī saka, ka Stībelis pasākumā visticamāk nav bijis un abi vienojas, ka tas visticamāk ir bijis dubultnieks.

Vēl puisis izjoko Gundegu Skudriņu, viņa kā izrādās puisi atpazina un labprāt ar viņu parunājās, savukārt Markuss pēc sarunas ar it kā sen satikto Kārli, uzaicina viņu uz pasākumu.

Tālāk Kārlis izjoko Dagmāru Leganti. Dagmāra nespēj viņu atcerēties, tomēr laipni saka, ka droši vien ir izkritis no prāta. Dagmāra atklāj, ka gaida meitiņu. Uzzinot, ka viņu izjokojuši «Tikai ar ielūgumiem», Legante nespēj neironizēt par pirmā raidījuma upuri Lieni Šomasi, sakot, ka viņai [Legantei] tagad droši vien vajadzēja sadusmoties un skriet projām.

Kā šova vadītājiem vēstījis Andris Bulis, kuru radošā komanda izjokoja iepriekšējā reizē, izjokošana viņam esot ļoti patikusi, savukārt Šomasi šova vadītāji vēljoprojām nespēj aizmirst.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu