Tikai katrs 50.iedzīvotājs taupīšanas nolūkā varētu atteikties no interneta (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: newfilm.dk, CC BY-NC 2.0

Latvijas iedzīvotāji negribētu atteikties no interneta pakalpojumiem gadījumā, ja pēkšņi būtu jāsamazina tēriņi un jāsāk taupīt, noskaidrots jaunākajā «Inbox Polls» aptaujā.

Kamēr tikai katrs 50.aptaujātais minēja, ka naudas līdzekļu ekonomijas labad varētu atteikties no interneta pakalpojumiem, tikmēr katrs desmitais drīzāk mazāk tērētu izklaidei vai pārtrauktu abonēt televīzijas programmas.

«Sākoties apkures sezonai, aktuāls kļūst jautājums par budžeta plānošanu un citu tēriņu mazināšanu. Kā redzams, tad internets ir kļuvis par būtisku ikdienas daļu, no kuras iedzīvotāji nav gatavi atteikties. Faktiski, tieši piekļuve internetam var palīdzēt mums ietaupīt, jo liela daļa pakalpojumu tiešsaistē ir lētāka,» pētījuma rezultātus komentē SIA «Inbokss» Mārketinga vadītāja Poļina Nazarova.

«Pašlaik vairāk varam vērot pakāpenisku «mediju saplūšanu», kad laikraksti attīsta savas versijas tiešsaistē, radio stacijas, tāpat kā televīzijas saturs aizvien vairāk ir pieejami tiešsaistē. Tāpēc, ja mājās ir stacionārais dators, klēpjdators vai planšetdators mums vairs nevajag radio aparātu, televizoru un bieži vien arī fiksēto tālruni,» teica Nazarova.

Iepriekš minēto apliecina arī citi «Inbox Polls» dati, kur 41% respondentu norāda, ka ikdienā pavisam noteikti nevarētu iztikt bez interneta, bet vēl 26% nevarētu iztikt bez mobila tālruņa pakalpojumiem – iespējas piezvanīt un nosūtīt īsziņas.

Savukārt katrs desmitais aptaujātais nevarētu iztikt bez televīzijas skatīšanās un dažādu mūzikas ierakstu klausīšanās

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu