Tikai maigumu. Seksu — nē!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ņujorkiešu vidū pirms kāda laika populāri kļuvuši tā sauktie cuddle parties jeb maigošanās «rauti».

Ieeja šajos pasākumos atļauta vienīgi vientuļniekiem, un biļete uz šādu pasākumu maigumu alkstošajam izmaksā apmēram 50 ASV dolāru.

Attiecīgu naudiņu samaksājušie dalībnieki pulcējas noteiktā vietā, tērpušies pidžamās, un visu vakaru pavada kāda apskāvienos. Katrā šādā pasākumā darbojas vairāki nerakstīti, dzelžaini izpildāmi nosacījumi: vispirms — nevilkt nost pidžamas un nenodarboties ar seksu…

Turklāt visi saviesīgā vakara dalībnieki piespiedu kārtā, līdzīgi gruntsmakšķerēm, tiek aprīkoti ar speciāliem zvaniņiem. Ja nu kāds piepeši jūt, ka viņa partneris apskāvienos pārlieku iedegas un veic īpaši aktīvas darbības, kuras iztulkojamas arī kā uzmākšanās, tad «cietušā» pienākums ir skandināt zvārgulīti, lai pievērstu vispārēju uzmanību «rupeklim».

Ideja organizēt šādus «tušiņus» radusies masierim Mihalko Bažinskim. Strādājot savā profesijā, Bažinskis atklājis, ka ļaudīm īpaši patīkami šķiet maigi pieskārieni… Savukārt pasākums, kurš pirmo reizi tika sarīkots kā joks, tagad uzņemot apgriezienus un iekarojot aizvien lielāku popularitāti, kļūstot arī par ienesīgu biznesu.

«Tas ir labāk nekā vakarā aiziet uz bāru, «piemaukt mūli» un, pamostoties no rīta, atklāt, ka esi pārgulējis ar sazin ko. Maiguma vakars ir lieliska iespēja iepazīties ar cilvēkiem, kuri ir tikpat vientuļi kā tu,» piebilst Bažinskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu