Tiks atklāta jaunā autofotoorientēšanās sezona (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Autofotoorientēšanās sacensību 6.sezonas atklāšanas posms «No Jelgavas līdz Dobelei» notiks 11.janvārī Jelgavas-Dobeles apkārtnē, portālu «Apollo» informēja organizatori.

Tā kā ziemas iestāšanās vēl netiek prognozēta, dalībniekiem būs iespēja izbaudīt īstus braukšanas, orientēšanās, meklēšanas un fotografēšanās priekus, un ieraudzīt daudzas interesantas vietas, par kurām, iespējams, līdz šim nebija dzirdēts. Organizatori ir padomājuši par īpašajiem uzdevumiem Dobeles pilsētā, savādāku «ekskursiju» pa Jelgavas pilsētu un Jaunā Gada pārsteigumu katrai komandai.

Savus uzdevumus būs sagatavojuši arī sacensību atbalstītāji – Jelgavas un Dobeles novadu uzņēmēji: kafejnīca «4vēji» uz Liepājas šosejas, gardās «Rūķīšu tējas» no Dobeles puses un ceļojumu aģentūra «N-Travel» no Jelgavas, kā arī Dobeles novada Tūrisma Informācijas Centrs, Amatu māja un Dobeles Novadpētniecības muzejs.

2011.gadā autofotoorientēšanās sacensību dalībnieki uzsāka «Labo darbu» tradīciju, gandrīz katrā posmā kopīgi padarot kādu sabiedriski lietderīgu darbu. Arī 2014.gadā šī tradīcija tiek turpināta. 11.janvāra sacensību ietvaros dalībnieki sagādās Jaungada pārsteigumu Auces bērnu invalīdu biedrības «Māriņa» bērniem un viņu ģimenēm, dāvinot pašu sarūpētas pārsteiguma pakas ar ikdienā nepieciešamām lietām, pārtiku un apģērbu.

Sacensību starts - Miltiņkrogā, Bērzes pagastā, Dobeles novadā. Finišs - Jaunpils pilī.

Pieteikšanās sacensībām līdz 9.janvārim sacensību mājaslapā www.autofotoorientesanas.lv

Lai piedalītos, nepieciešams vieglais automobilis, vismaz divu cilvēku komanda, digitālais fotoaparāts, reģiona karte un labs noskaņojums.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu