Tiks meklēts Rīgas «Sakarīgākais skolotājs» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: shonk, CC BY-SA 2.0

Rīt, 12.martā sāksies Rīgas Skolēnu domes Kultūras komitejas (RSD KK) rīkotā akcija «Rīgas Sakarīgākais skolotājs 2014». Akcijas laikā skolēniem un absolventiem, kā arī ikvienam citam interesentam tiks dota iespēja pateikties saviem skolotājiem par viņu ieguldīto darbu. No 12.marta līdz 2.aprīlim par savu «Sakarīgāko skolotāju» būs iespēja balsot mājas lapā draugiem.lv/studentabanka. Akcija notiks jau desmito gadu.

Akcijas norise kā ierasts notiks divās kārtās. Būtiskākā ir pirmā, jo tajā skolēni un citi interesenti var pieteikt balsojot par kādu no 8 tūkstošiem Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu skolotājiem. Tie 60 skolotāji, kas pēc pirmās kārtas būs ieguvuši visvairāk balsojumu, tiek iekļauti nākamajā akcijas kārtā, kura risināsies no 9.aprīļa līdz 23.aprīlim.

«Vārdu savienojums «Sakarīgais skolotājs» sevī ietver tos skolotājus, kas ar savu darbu spēj ieinteresēt skolēnus, un radoši pasniedz ne tikai mācību priekšmetu, bet dod padomus arī skolēnu tālākajās dzīves gaitās. «Sakarīgs skolotājs» - tas ir skolotājs, kura dēļ ar prieku gribas iet uz skolu, kas atbalsta grūtā brīdī, kura dēļ matemātika nešķiet tik grūta.», raksturojot akciju, pauž tās organizatori.

Akciju palīdz īstenot mūsu atbalstītāji - Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, SEB banka, ISIC un nodibinājums «Rīgas Skolēnu domes atbalsta fonds».

http://www.rsd.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu