Tiks noskaidrota piecgades dziedošākā Latvijas ģimene (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

Šogad LNT sirsnīgajam sadziedāšanās šovam Dziedošās ģimenes ir īpaši svētki - gaidāma piektā jeb jubilejas sezona. Lai šovs jau rudenī kļūtu par svētkiem visā Latvijā ikkatrā ģimenē, kanāls LNT aicina jau tagad pieteikties jaunajai «Dziedošo ģimeņu» sezonai. Pieteikuma anketa ir atrodama mājas lapā «lnt.lv».

Viens no LNT rudens sezonas gaidītākajiem notikumiem ir projekta «Dziedošās ģimenes» piektā sezona. Šo piecu gadu laikā ir iepazītas daudzas tradīcijām bagātas, skanīgas un stipras ģimenes, kuras spējušas ienest skatītāju sirdīs dzīvesprieku un aizkustinājuma asaras. Daudzas no ģimenēm ir parādījušas savu vienotības spēku dziesmās un mūzikā, tāpēc ir īstais laiks noskaidrot piecgades dziedošāko ģimeni! «Ir liels lepnums, ka jau piekto sezonu pēc kārtas varam veidot un pats galvenais, visai Latvijai parādīt pašas dziedošākās un sirsnīgākās ģimenes! Esmu pārliecināts, ka tie būs vērienīgākie piecgades ģimeņu dziedāšanas svētki, kas neatstās vienaldzīgu nevienu,» pauž «Dziedošo ģimeņu» producents Guntars Gulbiņš.

Kļūstiet par dziedošāko ģimeni!

Šogad LNT šovs «Dziedošās ģimenes» tiek gaidīts īpaši svinīgās noskaņās, jo šovs piedzīvos piekto sezonu un tajā iecerēts noskaidrot dziedošāko no Latvijas ģimenēm. Jau rudenī Latviju pāršalks ģimeņu vienotība dziesmās un mūzikā, tāpēc kanāls LNT aicina šobrīd pulcēties visām Latvijas ģimenēm kopā, rūpīgi apdomāt šo izaicinājumu un kopīgi pavadīt laiku mēģinājumos, lai uz atlasi ierastos labā formā.

Atlases jaunajai šova sezonai sāksies augustā, kad radošā «Dziedošo ģimeņu» komanda viesosies lielākajās Latvijas pilsētās, lai atrastu talantīgas ģimenes, kuras ir gatavas muzikālai sacensībai ar iepriekšējo sezonu ģimenēm.

Ja esiet gatavi dalīties ar LNT skatītājiem ar savas ģimenes spēku un dziedāt prasmi, piedalieties dziedāšanas svētku atlasēs kopā ar visu savu radu pulku - māsām, brāļiem un māsīcām. Kā zināms, vecumam ierobežojuma nav, tāpēc droši ņemiet līdzi arī vecmāmiņas un vectētiņus. Pieteikties var ikviena ģimene, kura vēlas nodziedāt savu mīļāko dziesmu un uzstāties ar priekšnesumu LNT studijā uz lielās skatuves! Pieteikuma anketa ir pieejamas mājas lapā «lnt.lv»

Piesakieties rudens sadziedāšanās svētkiem «Dziedošās ģimenes» jau tagad!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu