Timermanis pametis Ukrainas komandu Čerkasu «Mavpi» (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ukrainā valdošo asiņaino nemieru iespaidā latviešu basketbolists Ivars Timermanis pametis valsts augstākās līgas klubu Čerkasu «Mavpi», vēsta sportistu pārstāvošā «Prime-Athlete» aģentūra.

Klubs informējis basketbolista pārstāvjus par ārkārtas situācijas iestāšanos, tāpēc, rūpējoties par spēlētāja un viņa ģimenes drošību, puses abpusēji vienojušās par līguma pārtraukšanu.

Latvietis «Mavpi» komandai pievienojās jūnijā, bet šajā vienībā viņš bija spēlējis arī iepriekš karjerā.

Šīs sezonas 16 vietējā čempionāta spēlēs Timermanis guva vidēji 6,6 punktus un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas.

Pagājušo sezonu 32 gadus vecais basketbolists pavadīja Rumānijas vienībā Ploješti «CSU Asesoft».

Ceturtdien čempionāta vadība paziņoja par teju visu šīs nedēļas nogales un nākamās nedēļas sākuma spēļu pārcelšanu uz pašlaik nezināmu laiku.

Pašlaik netiek izslēgta iespēja, ka valsts čempionvienību Kijevas «Budiveļņik», kuru vada Ainars Bagatskis, pametīs Latvijas izlases basketbolists Jānis Strēlnieks.

Ukrainas augstākajā līgā pašlaik bez Strēlnieka spēlē arī latvieši Mareks Jurevičus, Žanis Peiners, Rolands Freimanis un Andrejs Šeļakovs, bet par trenerim strādā Bagatskis, Kārlis Muižnieks, Agris Galvanovskis, Artūrs Štālbergs un Guntis Endzels.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu