Titavs: trakākais būs šķiriskā cīņa, kas vienmēr beidzas ar asinīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ferax, CC Licence

Runājot par Saeimas vēlēšanām, kas notiks septembrī, bijušais «Jaunā laika» biedrs Dans Titavs intervijā Latvijas Radio norādīja: «Trakākais būs šķiriskā cīņa pret oligarhiem, šī cīņa vienmēr beidzas ar asinīm.»

Titavs uzskata, ka cilvēkiem, ievēlot jauno Saeimu, vajadzētu saprast, kas būs. Katram vēlētājam vajadzētu sakārtot savas domas un nepakļauties politiskajiem saukļiem.

Tāpat viņš uzsvēra, ka nekad un nekādā veidā nedomā, ka bagāts ir slikti. «Ja bagāts ir politikā un ietekmē to, tas nenozīmē, ka tas ir slikti. Tas ir kā intelekts, bagātība ir resurss un svarīgi ir idejas. Ja bagāts cilvēks saka labas idejas, tad tās uzreiz noliegt?» - vaicā Titavs.

Viņš norādīja uz absurdu domāšanu - bagātākam ir sliktākas idejas nekā nabagajam.

Titavs uzskata, ka sestdien notikušā referenduma uzstādījums bijis kā anekdotē par čigānu - «mazgāsim šo bērnu vai taisīsim jaunu?». «Referendumā nolēmām taisīt jaunu, bet viņš tāpat nosmērēsies,» skaidro Titavs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu