Titavs: Zatlers atradis jaunu vaininieku, atmetot mūs 20 gadus senā pagātnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Zatlera reformu partijas vadītājs, eksprezidents Valdis Zatlers atradis jaunu vaininieku, paceļot etnisko problēmu, jo oligarhu problēma 11.Saeimā, šķiet, ir atrisināta, tā intervijā Latvijas Radio teica polittehnologs Dans Titavs.

«Tagad lielākā problēma Latvijā ir krievi. Savstarpējo attiecību ziņā starp krievvalodīgajiem un latviešiem mēs esam atmesti gadus divdesmit tālā pagātnē,» uzskata Titavs, norādot, ka vainīgo politiķi vienmēr atradīšot.

Titavs tāpat atzīmēja, ka «cirks» ir ļoti precīzs apzīmējums tam, kas šodien bija vērojams Saeimā, kur divās balsošanas kārtās netika ievēlēts Saeimas spīkers.

Viņš norādīja, ka tas bijis sagaidāms, ka Zatlera jaunizveidotā partija nevarēja nekādu jaunu sākumu sākt.

 ,«Tas bija prognozējami. Par to liecināja arī personiskās attiecības, kas bija vērojamas starp Zatlera cilvēkiem, starp Zatleru un citiem politiķiem. Tas nedeva viņam iespēju tikt ievēlētam par Saeimas priekšsēdētāju,» teica Titavs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu