TNA atkārtoti izsolīs 3252 kvadrātmetru īpašumu Jūrmalā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

VAS «Tiesu nama aģentūra» (TNA) šodien plkst.11 atkārtoti rīkos izsoli par 3252 kvadrātmetrus plašā zemesgabala Jūrmalā, Pilsoņu ielā, pārdošanu.

Kā ziņots, iepriekš izsoli bija plānots rīkot 23.augustā, tomēr tā tika atcelta, jo izsolei nepieteicās neviens pircējs.

TNA finanšu direktors Māris Meņģelsons aģentūrai LETA norādīja, ka izsoles sākumcena ir pazemināta līdz 430 400 latiem sākotnējo 538 000 latu vietā.

Jau ziņots, ka līdz šim zemes gabals tika iznomāts SIA «TB Dizains» autostāvvietas izvietošanai. Kā liecina TNA interneta mājaslapā publicētais paziņojums par izsoli, patlaban uz zemesgabala atrodas vairākas būves un izbūves, kas nav pārdodamā objekta sastāvdaļas, jo tās autostāvvietas darbības nodrošināšanai uzcēlis «TB Dizains». Šai sabiedrībai zemi TNA iznomāja 2004.gadā, un nomas līguma termiņš beidzās šā gada 1.jūnijā.

Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Tieslietu ministrijas preses sekretāre Ksenija Novikova, TNA akcionāri izlēmuši zemesgabalu pārdot izsolē, jo tas nav nepieciešams aģentūras pamatdarbības nodrošināšanai. Ieņēmumus par zemes pārdošanu paredzēts ieguldīt citu TNA īpašumu renovācijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu