Top dziedātājas Madonnas trešā filma (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Madonna būs režisore rakstnieces Rebekas Vokeres pirmā romāna «Ade: A Love Story» («Ada: Mīlasstāsts») ekranizācijai, kas būs viņas trešā filma.

Tajā vēstīts par amerikāņu studenti, kura idilliskā saliņā pie Kenijas krastiem iemīlas jaunā musulmanī, taču kultūras atšķirību dēļ attiecības kļūst sarežģītas.

Vokere piedalīsies kinofilmas uzņemšanā kā producente. Kopā ar viņu strādās arī nopelniem bagātais producents Brūss Koens, kurš darbojies filmās «Silver Linings Playbook» («Optimista stāsts») un «American Beauty» («Amerikāņu skaistums»).

«Izlasiet šo grāmatu! Tas ir neticams ceļojums! Skaists stāsts par mīlestību!» Madonna jūsmīgi tvītoja oktobrī, kad iznāca Vokeres romāns.

2011.gadā Madonna izdeva filmu «W.E.» par Lielbritānijas karaļa Eduarda VIII atteikšanos no troņa, lai apprecētos ar amerikānieti Volisu Simpsoni. Vairāki kritiķi kinolenti novērtēja ar vienu zvaigzni, un arī kases ieņēmumi ASV - 583 000 dolāru (423 000 eiro) - bija visai pieticīgi.

Pēc tam Madonna klāstīja, ka filmas uzņemšana esot bijusi «īsts murgs». «Nekas nenāca viegli, tas viss bija kā liels pārbaudījums,» viņa sacīja 2011.gada Venēcijas kinofestivālā. Savukārt filma «Filth and Wisdom» iznāca 2008.gadā.

Kopš «W.E.» iznākšanas Madonna pievērsusies savai muzikālajai karjerai. Viņa ierakstīja albumu «MDNA» un devās pasaules koncertturnejā.

Saskaņā ar biznesa žurnāla «Forbes» aprēķiniem Madonna pagājušajā gadā nopelnīja 125 miljonus dolāru (100 miljonus eiro).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu