Top10: Vismazāk ietekmīgo slavenību saraksts (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu žurnāls «GQ» publicējis 2013.gada vismazāk ietekmīgāko slavenību sarakstu, kura augšgalā ir kādreizējā basketbola zvaigzne Deniss Rodmens un dziedātāja Mailija Sairusa.

Kopumā apkopotas 25 zvaigznes, ko GQ redakcija uzskata par vismazāk iedvesmojošām un atdarināšanas vērtām. «Šis gads bijis īpaši smags ar lielummāniju slimiem nespējniekiem,» skarbi secina žurnāls. Kaunpilnajā pirmajā vietā ierindojas Rodmens, kurš šogad sadraudzējās ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu.

Redakcija basketbola veterānu dēvē par «zemākās kategorijas slavenību, kas gatava teju uz tautas nodevību, lai tikai pačalotu ar diktatoru, kurš pats pretendē uz zemākās raudzes slavenības titulu».

Otrajā vietā nonākusi amerikāņu šefpavāre Pola Dīna, kura vasarā iekūlās skandālā par rasistiskiem izteicieniem. Pirmo trijnieku noslēdz ar kļūdaini nosūtītiem kailfoto nelāgu slavu iemantojušais politiķis Entonijs Vīners.

Savukārt popzvaigzne Sairusa, kura sestdien nosvinēja 21.dzimšanas dienu, pēdējā laika ekstravaganto uzstāšanos dēļ iekļuvusi sestajā vietā. «Mailija visu gadu vicināja milzu putuplasta pirkstu, laizīja āmurus un būtībā izmēģināja visus muļķīgākos veidus, kā saniknot dažus ASV atlikušos svētuļus. Skumji, bet viņai tas pilnībā izdevās,» savu izvēli pamato GQ.

Sarakstā iekļuvis arī aktieris Vils Smits un viņa ģimene, kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, aktieris Raiens Reinoldss un ASV prezidents Baraks Obama, ko žurnāls ierindojis 17.vietā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu