Top3: Lielākās izgāšanās 2013. gadā (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

2013. gads ir bijis dažādu notikumu bagāts, piedzīvoti dažādi interesanti notikumi, bijuši daudzi pārsteigumi, kā arī vairākas izgāšanās, kas paliks cilvēku atmiņā vēl ilgi. Piedāvājam atskatīties uz trīs notikumiem, kas palikuši atmiņā kā lielākās 2013. gada izgāšanās.

1. VIETA - LIENE ŠOMASE

TV3 Raidījums «Tikai ar ielūgumiem», uzsāka sezonu ar pamatīgu troksni, izjokojot trīs smalkas sabiedrības dāmas, tomēr atmiņā palikusi tieši Šomase, kura pēc izjokošanas nespēja pati par sevi pasmieties.

«Tikai ar ielūgumiem» beidzot izjoko vīnzini Šomasi

2. VIETA - LIENE CANDY

«Jaunā Viļņa» priekšvakarā Jūrmalā notika jauks notikums - ar «Lattelecom» gādību tika atklāts bezmaksas «WiFi» soliņš, ko atklāja «Jaunā viļņa 2011» dalībniece Liene Candy. Doma jau laba un cēla, diemžēl dziedātājai novadīt šo svinīgo mirkli nevedās tik viegli kā iecerēts. Lienei juka ne tikai tas - šis ir pirmais vai kurš soliņš - bet arī, kurš no trim priekšplānā stāvošajiem cilvēkiem (no kuriem viena bija viņa pati) īsti ir Smalkā kundze. Diemžēl, kad efekts bija pašā plaukumā, un Jūrmalas soliņš kļuva par slavenāko lietu visā Latvijā, video no «YouTube» tika izņemts. Tad tas atkal parādījās, bet to liedza publiskot video autors.

ienes Candy «beņķīša izgāšanās» video liedz publiskot. Kauns?

3. VIETA - MIKS OZOLIŅŠ

Miks Ozoliņš, atgriežoties Latvijā, aicināja uz sevis veidotu semināru, kurā viens no ieguvumiem solījās būt trīskāršots vienas nakts sakaru apjoms. Ozoliņš solīja arī pastāstīt - kā pārvarēt bailes no noraidījuma, kā uzsākt sarunu ar jebkuru sievieti un kā noslēgt vakaru divatā, izmantojot jaudīgu seksa tehniku. Tomēr viņa semināram nepieteicās pietiekams skaits cilvēku, un viņa seksa meistarklases izgāzās, turklāt pamatīgi zaudējot reputāciju cilvēku acīs.

Ozoliņa sistēma vīriešiem: Kā trīskāršot vienas nakts sakaru apjomu

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu