Tosmarē jauns bērnu rotaļu laukums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Bērziņš

Par lielu prieku bērniem ir pabeigts rotaļu laukums Tosmarē, Sila ielā 5. Par to pirmdien, 3. septembrī, tika parakstīts nodošanas – pieņemšanas akts starp Liepājas pilsētas pašvaldību, SIA «Komunālā pārvalde» un firmu «MK Dizains», kuri laukumu uzstādīja, portālu «Apollo» informēja Evita Enģele, sabiedrisko attiecību speciāliste.

Par kārtību laukumā un tā kvalitāti uz vietas pārliecinājās arī ainavu arhitekte Margarita Kaņevska un domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

«Šogad pašvaldība ir izveidojusi divus jaunus bērnu rotaļu laukumus - Ventspils ielas parkā un Tosmares rajonā. Apzinoties, ka bērniem ir jāaug sakārtotā vidē un redzot to prieku, kas atspoguļojas gan bērnu, gan vecāku sejās, arī nākamgad Liepājā plānojam uzstādīt jaunus rotaļu laukumus. Ja viss ritēs, kā iecerēts, tad tuvākajā laikā pilsētā tiks uzstādīts arī ielu vingrošanas aprīkojums, kas paredzēts jauniešu mērķauditorijai,» informē domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Laukumā ir uzstādīta smilšu kaste ar papildus rotaļu elementiem, atsperu šūpoles, divvietīgās šūpoles, karuselis, rotaļu komplekss, četri soliņi ar atzveltnēm un atkritumu tvertnes. Tāpat Liepājas pašvaldības aģentūras «Nodarbinātības projekti» darbinieki ir pārkrāsojuši iekārtas, kas pirms tam jau laukumā atradās. Laukumā, pēc rajona bērnu lūguma, tika atjaunoti arī futbola vārti.

Finansējums LVL 8061,63 apmērā bērna rotaļu laukumam saņemts no Helsingborgas (Liepājas sadraudzības pilsēta Zviedrijā) Lūcijas fonda.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu