«Tour de France» 14. posmā triumfē Trentins

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Prestižā «Tour de France» velomaratona 14. posmā uzvarējis Mateo Trentins no «Omega Pharma-Quick Step» komandas, kļūstot pat pirmo itāli pēdējo trīs gadu laikā, kuram izdevies triumfēt kādā no velobrauciena posmiem.

Uzvarētājs 191 kilometru garajā distancē noskaidrojās vien finiša taisnē, kad Trentins tikai par pārdesmit centimetriem apsteidza šveicieti Mihaelu Albazīnī no «Orica-GreenEdge» vienības. Kā trešais ar tādu pašu rezultātu finišēja amerikānis Endrjū Talanskijs no «Garmin-Sharp» komandas.

Latvijas braucējs Gatis Smukulis no «Katjuša» komandas finišu sasniedza 106. pozīcijā, līderim zaudējot septiņas minūtes un 17 sekundes.

Kopvērtējuma līderis joprojām ir Kristofers Frūme no Lielbritānijas («Sky»), kuram pēc divām minūtēm un 28 sekundēm seko nīderlandietis Bauke Molema, kurš pārstāv «Belkin» komandu. Savukārt trešo pozīciju saglabā spānis Alverto Kontadors («Saxo-Tinkoff»), kurš no līdera atpaliek divas minūtes un 45 sekundes.

Savukārt Smukulis kopvērtējumā noslīdējis par vienu pozīciju un tagad ieņem 115. vietu, līderim zaudējot vienu stundu 29 minūtes un 59 sekundes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu