Traģiskā autoavārijā Dienvidāfrikas Republikā bojā gājis Latvijas pilsonis (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ER24 EMS (Pty) Ltd., CC BY-SA 2.0

Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) automašīnas avārijā iekļuvuši divi Latvijas pilsoņi, no kuriem viens - 49 gadus vecais Georgs Mote - gājis bojā, vēsta vietējie mediji.

Autoavārijā uz autošosejas DĀR dienvidos iesaistītas trīs automašīnas, negadījumā bojā ejot trīs cilvēkiem.

Pēc vietējās policijas sacītā, avāriju izraisīja automašīna, kurā atradās Latvijas pilsoņi - vīrietis un sieviete, kas DĀR atpūtās brīvdienās. Latvijas pilsones vadītā automašīna «Honda Jazz» mēģināja apdzīt apvidus automašīnu «Mahindra», kurā atradās šoferis un astoņi pasažieri.

Apdzīšanas manevra laikā «Honda Jazz» frontāli sadūrās ar pretējā virzienā braucošo automašīnu «Daihatsu», kurā atradās Knisnas pašvaldības vadītāja Lorena Voringa ar ģimeni.

Pēc sākotnējās sadursmes «Daihatsu» apgāzās un ietriecās apvidus automašīnā, kas arī apgāzās.

Sadursmē gāja bojā automašīnā «Daihatsu» braucošās Voringas vīrs un māte, bet Voringa un viņas deviņus gadus vecā meita ar vairākiem lūzumiem nogādātas slimnīcā.

Slimnīcā nogādāti arī abi Latvijas pilsoņi, bet ārstiem neizdevās glābt Georga Motes dzīvību. Par Latvijas pilsones, kas vadīja automašīnu, stāvokli netiek ziņots.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu