Traģiskā avārija Ogrē: Šoferis nedeva ceļu policistiem (479)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Precīzi vakardienas traģiskās avārijas iemesli Ogrē uz Daugavpils šosejas tiks noskaidroti izmeklēšanā, taču sākotnējā informācija liecina, ka policijas automašīnai netika dots ceļš, aģentūrai LETA pastāstīja Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis.

Traģisks negadījums uz Daugavpils šosejas; avarējis arī policijas auto

Ekipāžai, braucot uz izsaukumu, bija ieslēgti skaņas un gaismas signāli, taču, pēc sākotnējās informācijas, otra automašīna nedeva ceļu, tāpēc notika sadursme. «Brauca pa Daugavpils šoseju, un otra automašīna («Volkswagen Golf») no krustojuma ielas veica pagriezienu,» uzsvēra Ulmanis.

Sadursmes rezultātā gāja bojā «Volkswagen Golf» vadītājs, bet cieta divi pašvaldības policisti. Viens no policistiem šobrīd ārstējas mājās, otrs ar galvas traumu atrodas slimnīcā.

Ogres novada pašvaldības policija izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā cilvēka piederīgajiem.

Runājot par pašu izsaukumu, Ulmanis pastāstīja, ka policija bija saņēmusi informāciju par agresīvu suni pie vienas no mācību iestādēm. Šajā izsaukumā bija iesaistītas divas ekipāžas, taču, ņemot vērā, ka policijai nav speclīdzekļu, lai suni noķertu, nolemts pieaicināt speciālistu, tāpēc viena no ekipāžām brauca pēc speciālista, taču diemžēl avarēja.

Agresīvā suņa gadījumā nopietnas sekas atšķirībā no avārijas gan neiestājās.

Jau ziņots, ka traģiskais negadījums notika Daugavpils šosejas krustojumā ar Akmeņu ielu. Valsts policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Komentāri (479)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu