Traģiskā avārija uz ceļa Rīga-Daugavpils: auto pārlūzis uz pusēm; spidometrs apstājies pie 170 km/h

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jivedanson, CC licence

Traģiskā avārija Skrīveru novadā, kur sestdien avārijā gāja bojā 32 gadus vecs vīrietis un trīs līdz četrus gadus vecs bērns, visticamāk, notika tāpēc, ka tika rupji pārkāpts ātruma ierobežojums attiecīgajā ceļa posmā, vēsta portāls «Staburags».

Kā portālam «Staburags» pastāstīja notikuma vietā strādājošie policisti, automašīna «Chrysler 300 C» milzīgā ātrumā ietriecās automašīnas «Audi A6 Avant» aizmugurē. Pēc trieciena automašīna «Chrysler» ielidoja pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar automašīnu «Volkswagen Caravelle». Pēc trieciena automašīna «Chrysler» pārlūza uz pusēm. Automašīnas spidometrs trieciena brīdī apstājies pie ātruma 170 kilometru stundā.

Avārijā gāja bojā automašīnas «Chrysler» vadītājs - 32 gadus vecs vīrietis un viņa dēls - četrgadīgs zēns. Vēl viena šīs automašīnas pasažiere - 1981. gadā dzimusi sieviete - smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā. Cietuši arī cilvēki, kas atradās automašīnā «Audi» - 1987. dzimis vīrietis un 1984. gadā dzimusi sieviete. Smagas traumas guvis arī mikroautobusa vadītājs - 1949. gadā dzimis vīrietis. Arī viņi nogādāti slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu