Traģiskas brīvdienas uz ceļiem; pieci bojāgājušie, tostarp trīs jaunieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas nogalē avārijās gājuši bojā pieci cilvēki, negadījumos dzīvību zaudējuši trīs jaunieši, liecina policijas sniegtā informācija.

Svētdien uz autoceļa Kuldīga-Saldus notikusi automašīnas «Škoda» un motocikla sadursme. Negadījumā cieta divi cilvēki – 1987.gadā dzimis motocikla vadītājs, kā arī 1993.gadā dzimis motocikla pasažieris.

Motocikla vadītājs vēlāk slimnīcā no gūtajiem ievainojumiem miris.

Apollo» jau ziņoja, ka sestdien ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudēja četri cilvēki.

Traģiskākais negadījums notika sestdienas vēlā vakarā Rugāju novadā, kur automašīnai iebraucot upē, dzīvību zaudēja divi jauni - 23 un 21 gadu veci - vīrieši, iepriekš ziņoja LETA.

Pēc policijas sniegtās informācijas, negadījums noticis, jo automašīnas vadītājs netika galā ar automašīnas vadību. Bojā gājušo atbrīvošanai no automašīnas vraka bijusi nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta speciālistu palīdzība.

Savukārt Ogres novadā ap plkst.18 uz autoceļa Rīga-Ērgļi 1962.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Ford Galaxy» uzbrauca 1955.gadā dzimušai velosipēdistei, kura no gūtajām traumām nomira notikuma vietā.

Ventspilī ap plkst.17.40 Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojumā 1972.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna «Jeep Grand Cherokee» uzbrauca 1966.gadā dzimušam gājējam, kurš tobrīd šķērsoja brauktuvi. Cietušais gājējs nomira notikuma vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu