Traģiski gājis bojā hokeja treneris Vasilijs Tihonovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slavenā hokeja trenera Viktora Tihonova dēls Vasilijs atrasts miris pie savas mājas Maskavas centrā, ziņo ziņu aģentūra «Interfakss», atsaucoties uz avotiem policijā.

Policija patlaban izskata divas notikušā versijas – vīrietis izlecis pa mājas logu, vai arī noticis nelaimes gadījums, ziņo aģentūra, atsaucoties uz policijā iegūto informāciju.

Aculiecinieki stāstījuši, ka Vasilijs iepriekš bija sūdzējies par celtniecības sietu, kas bijis ap māju, kurā viņš dzīvoja. Ceturtajā stāvā, kurā dzīvoja Vasilijs, tīkls bijis sagriezts. Vietā, kur atrada vīrieša līķi, bijis arī nazis, taču nekādi naža radīti ievainojumi Vasilijam nav konstatēti.

Krievijas Iekšlietu ministrijā apstiprināta informācija, ka mājas pagalmā atrasts Vasilija Tihonova līķis. Plašāka informācija gan netiek sniegta.

Vasilijs ir slavenā Krievijas hokeja trenera Viktora Tihonova dēls.

No 1986. līdz 1990.gadam Vasilijs Tihonovs vadīja Rīgas «Dinamo» junioru komandu, bet pēc tam sākās viņa karjera ārvalstu klubos. Šajā laikā viņš ir strādājis ar klubiem Somijā un ASV, kļūstot par Nacionālās hokeja līgas kluba Sanhosē «Sharks» trenera asistentu.

Pēdējos gados Vasilijs strādāja KHL klubos Kazaņas «AK Bars», Omskas «Avangard» un Maskavas CSKA.

Vasilijs Tihonovs savulaik vairākkārt neoficiāli minēts kā viens no Latvijas hokeja izlases galvenā trenera amata kandidātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu