Traktoru kolonnas mēģina ielauzties Rīgā no citiem virzieniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Vairāku simtu traktoru kolonnas otrdienas pēcpusdienā mēģina ielauzties Rīgas centrā jau no citiem virzieniem — gan no Daugavpils šosejas puses pa Maskavas ielu, gan arī no Ķekavas puses. Kāds traktors pat pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus un apdraudējis policistus.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Ieva Rekšņa portālam «Apollo» pastāstīja, ka traktoristi nav ņēmuši vērā policijas lūgumu novirzīties uz Krustpils ielu un doties atpakaļ Rīgas apvedceļa virzienā. Kāds pārdrošs traktorists mēģinājis izlauzties uz priekšu, apbraucot policijas bloku pa trotuāru, tādējādi apdraudot likumsargus.

Arī no Ķekavas puses Rīgā mēģinājuši iekļūt lauksaimnieki ar traktortehniku. Patlaban abās vietās viņu kustība ir apturēta un policija mēģina vienoties ar lauksaimniekiem, lai viņi griežas apkārt un nebrauc centrā.

Rekšņa uzsvēra, ka nedrīkst pieļaut traktortehnikas iebraukšanu centrā, jo tas izraisīs haosu.

panāca vienošanos

valdība lēma par 27 miljonu atbalsta piešķiršanu piensaimniecības nozarei

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu