Treimanim augsta vieta PK BMX superkrosa individuālajā braucienā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Piektdienas vakarā Mančesterā startēja jaunā pasaules kausa sezona BMX superkrosā. Time-trial superfinālā augsto trešo vietu izcīnīja Edžus Treimanis, bet šodien notiekošajām pamatsacensībām kvalificējās arī Rihards Veide un Kristens Krīgers.

Pasaules kausa izcīņa BMX superkrosā, kurā kopumā paredzēti pieci posmi, piektdienas vakarā startēja Lielbritānijas pilsētā Mančestrā. Pirmajā dienā norisinājās kvalifikācijas sacensības un Time-trial superfināls, kurā sacentās 16 ātrākie braucēji, viņu vidū arī Treimanis.

Kvalifikācijā par vietu starp 48 dalībniekiem, kuri sestdien startēs pamatsacensībās, cīnījās arī divi no trim latviešiem – Veide un Krīgers. Mūsu sportistiem izdevās savus braucienus veikt sekmīgi, tādējādi kvalificējoties pamatsacensībām.

Vakara galvenais notikums bija Time-trial jeb individuālā brauciena superfināls, kurā startēja 16 labākie BMX riteņbraucēji. Treimanis startēja kā otrais un aizvadīja stabilu braucienu. Ilgu laiku viņš atradās līderpozīcijās. Beigās mūsu sportistu apsteidza pērnā gada pasaules čempions Laims Filips (Lielbritānija), kuram pirmā vieta, kā arī aizvadītās sezonas pasaules kausa ieguvējs Konors Fīldss (ASV).

Iegūtā trešā vieta ir Treimaņa atkārtots labākais sasniegums pasaules kausa posmos Time-trial sacensībās.

Šodien norisināsies pamatsacensības, kurās startēs 48 labākie no kvalifikācijas un visi 16 superfināla dalībnieki.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu