Treimanim ceturtā vieta PK pirmajā posmā Superkrosā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija

Latvijas BMX riteņbraucējs Edžus Treimanis sestdienas vakarā ieguva ceturto vietu Anglijā notikušajās Pasaules kausa pirmā posma Superkrosa sacensībās. 

Treimanis bija vienīgais no trim Latvijas braucējiem, kuram izdevās sasniegt sacensību finālu. Sliktāk veicās Kristenam Krīgeram, kurš nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru, bet Rihards Veide sacensības noslēdza jau pirms tam.

Par sacensību uzvarētāju kļuva brits Laiems Filipss, kam Treimanis finisā piekāpās nedaudz vairāk kā par sekundi.

Kā zināms, pirms tam piektdien notikušajās šī posma individuālajās sacensībās Treimanis izcīnīja trešo vietu, kas ir atkārtots latvieša rekords individuālajā braucienā.

Šajā sezonā Pasaules kausa kalendārā paredzēti pieci posmi, divkārtējam olimpiskajam čempionam Mārim Štrombergam tā apritē iesaistoties no otrā etapa, kas pēc nepilna mēneša risināsies Nīderlandē.

Superkross, atšķirībā no klasiskā BMX, ir ar daudz augstāku un stāvāku starta kalnu, garākiem tramplīniem un lielākiem ātrumiem, kas padara skatītājiem sacensības ļoti aizraujošas un skatāmas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu