Treniņā atkal bez Nolana un vairākiem spēlētājiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien Latvijas hokeja izlasei Stokholmā ir brīvdiena un vairāki izlases spēlētāji ledus treniņa vietā izvēlējās pamīt trenažieri sporta zālē, savukārt citi nolēma doties uz pilsētu vai atpūsties viesnīcā.

Stundu ilgajā treniņā piedalījās seši laukuma spēlētāji un divi vārtsargi. Dzeltenajos kreklos slidoja Ronalds Ķēniņš, Roberts Bukarts un Andris Džeriņš, savukārt baltajos kreklos bija Miks Indrašis, Koba Jass un Jānis Andersons. Izlases pirmais numurs vārtos Edgars Masaļskis ar ģimeni devās pilsētas centra virzienā, toties uz ledus bija Māris Jučers un Ervīns Muštukovs.

Jau otro reizi uz treniņu neierādās izlases galvenais treneris Teds Nolans, bet hokejistiem asistēja Artis Ābols, Viktors Ignatjevs un Sergejs Naumovs. Spēlētāji no dažādām laukuma vietām «apšaudīja» vārtsargus, bet vēlāk uzbrukuma zonā spēlēja trīs pret trīs.

Noskaņojums komandā ir mierīgs un spēlētāji gatavojas rītdienas mačam ar Čehijas valstsvienību, taču jāatzīst, ka Oļega Znaroka laikos šāds brīvs režīms netika atļauts pārāk bieži. Var saprast izlases vadību - puišiem apakšgrupas turnīrā ir septiņas spēles un vakar bija mačs pret Itāliju, tomēr nenāktu par ļaunu pieslīpēt dažas taktiskās nianses, jo vieta nākamajā kārtā nav vēl izcīnīta. Droši vien izlases treneriem ir pareizais grafiks, kā gatavot puišus mačiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu